Legutóbbi frissítés 2015. február 20. 21:35
Egyéni sportok

Levélben ajánlom! bezár

Hat év után érem Düsseldorfban

Düsseldorfban megkezdődött a cselgáncsozók Grand Prix-sorozata, az első napon Karakas Hedvig révén megszületett az első magyar érem.

A 2015-ös Grand Prix-sorozat németországi nyitóversenyén hagyományosan nem szerepelnek jól a magyarok, hiszen legutóbb hat éve, 2009-ben szereztünk érmet.
Ezúttal tizenegy magyar lép tatamira a háromnapos hosszú hétvégén, és már az első nap szép siker született: a hölgyek 57 kilós súlycsoportjában Karakas Hedvig bronzérmet szerzett. Londoni olimpikonunk három győzelem után kikapott a (későbbi győztes) brazil Rafaela Silvától, de miután a vigaszágon két meccset megnyert (a másodikra nem állt ki az ellenfele), megszerezte a harmadik helyet.
A folytatásban láthatjuk majd többek között a vb-bronzérmes Tóth Krisztiánt, az ifjúsági olimpiai bajnok Gercsák Szabinát, aki 70 kilogrammban próbálja ki magát, valamint Joó Abigélt, Csoknyai Lászlót és Bor Barnát is.

A düsseldorfi GP-verseny első napjáról szombaton 10:00 órától a Sport2-n, második napjáról szombaton 18:00 órától a Sport1-en, harmadik napjáról vasárnap 23:15-től a Sport2-n tudósítunk.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!