Merő formalitás!? • SportTV

Merő formalitás!?

2015. 04. 29. 12:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Földrengéssel (bár ezzel Nepál után ne viccelődjünk!) érne fel, ha a Szolnok a Groupama Arénában ledolgozná az otthon összeszedett kétgólos hátrányát a Magyar Kupa elődöntőjének szerdai visszavágóján. Alighanem Videoton-FTC döntőt rendeznek majd. De a csodák mindig akkor történnek, amikor a legkevésbé számítunk arra…

A 2015-ös Ferencváros már egészen úgy néz ki, mint egy profi csapat. Thomass Dollnak eleinte szoknia kellett a klímát, nem volt számára megfelelő a keret, de a télen egészen rendbe tette a zöld-fehéreket. Bödéék pedig hétről-hétre jó teljesítményt adnak le, veretlenségüket október eleje óta őrzik, és a Gourpamában még nem kaptak ki. A bajnokságban az ezüstérem realitás, a kupában és a Ligakupában pedig megérkezhet a trófea is.
Az első lépést a magyar Kupában meg is tették Busaiék, ugyanis játszi könnyedséggel győztek 2-0-ra Szolnokon. Most is erős kerettel készülnek a fővárosiak, tehát az első csapat lép pályára ma este.
A Szolnok a második ligában élcsapatnak számít, feljutásra az idén nincs nagyon esélye. A gárda egy rossz sorozatot zárt le a hétvégén a Kaposvár legyőzésével. Idegenben sem rosszak Váriék, más kérdés, hogy azért az közel sem mindegy, hogy a Csákvár, vagy éppen a Fradi az ellenfél. Ha megússzák három alatt, nem lehetnek elkeseredve!

FTC-Szolnok Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó 17.45-től a Sport1-en!