Elhalasztották Klicsko meccsét • SportTV

Elhalasztották Klicsko meccsét

2015. 09. 25. 14:34    
Olvasási idő: < 1 perc

Nem tudják az eredetileg tervezett időpontban megrendezni Vladimir Klicsko Tyson Fury elleni összecsapását. Az ukrán világbajnok megsérült az egyik edzésén.

Nem október 24-én rendezik Vladimir Klicsko (64–3, 53 K. O.–T. K. O.) következő mérkőzését. Az IBF, a WBA és a WBO nehézsúlyú világbajnoka, aki a britek veretlen reménysége, Tyson Fury (24–0, 18) ellen teszi kockára koronáit, az ausztriai Goingban edzőtáborozott, ahol csütörtökön vádlisérülést szenvedett.„Természetesen borzasztóan sajnálom a történteket. Sajnálom a szurkolókat, de ellenfelemet is” – mondta Klicsko, miután Münchenben felállította a diagnózist a világhírű Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

„Jövő héten hozzuk nyilvánosságra, mikor kerül majd sor az összecsapásra. Az biztos, hogy a helyszín változatlanul a düsseldorfi ESPRIT Arena lesz” – nyilatkozta Klicsko menedzsere, Bernd Bönte.

A több mint 11 éve veretlen Klicsko az előző két fellépésén is hibátlan mérlegű bunyóssal találkozott, de Kubrat Pulev és Bryant Jennings sem jelentett neki különösebb problémát. Ugyanakkor szakértők szerint a boxrec.com pontozásos rangsorában harmadik Fury lehet hosszú idő után az első, aki eséllyel veheti fel a harcot az ukrán óriással szemben.

(Sport Tv)