Messi izomfájdalmakkal játszott • SportTV

Messi izomfájdalmakkal játszott

2016. 04. 14. 19:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Feltűnő Lionel Messi utóbbi időkben mutatott gyengébb teljesítnénye. Többféle találgatás, magyarázat látott napvilágot erről a nemzetközi sajtóban, most előkerült egy „fizikai” ok is…

Noha a vele kevésbé szimpatizálók okfejtése szerint a futballista adóügyei viselték volna meg az ötszörös aranylabdást, a klub hivatalosan is megerősítette az információt, amely szerint már hetek óta izomfájdalmakkal játszik. Tény, hogy felkereste doktor Posert, olasz orvosát, aki egyébként speciális diétáját is megtervezte, illetve felügyeli.

Tény, hogy 2010 óta nem fordult elő vele ilyen hosszú – ötmeccses – időszak, amely alatt gólra és gólpasszra sem volt képes, mint az elmúlt 5 térmérkőzésen, amelyből csapata 1-1 győzelem és döntetlen mellett három vereséget is elszenvedett, s elveszítette esélyét tavalyi triplázása megismétlésére. Bár Messi szerint az izomfájdalmak intenzitása alábbhagyott, a kellemetlen érzés továbbra is megmaradt.

Ugyanakkor Messi és edzője, Luis Enrique sem volt hajlandó arra, hogy az idény legfontosabb időszakában akár csak rövid időszakra is pihenjen az argentin klasszis.

(Sport TV)