Fury és Klicsko elkezdte... • SportTV

Fury és Klicsko elkezdte…

2016. 04. 27. 16:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Megkezdődött a tánc: megtartották a Tyson Fury–Vladimir Klicsko nehézsúlyú vb-címmeccs előtti első sajtótájékoztatót. Hangulatosra sikerült…

Egy nehézsúlyú vb-címmeccs előtti sajtótájékoztatót gyakran nehéz lenne IQ-bajnokok eszmecseréjéhez hasonlítani, nem volt ez másképp a Tyson Fury–Vladimir Klicsko csatát megelőző első hivatalos sajtóeseményen sem. A WBA és a WBO vb-övéért kiírt meccset július 9-én vívják Manchesterben, Fury stílusának ismeretében hangulatos hetek várnak ránk, de arra azért nem gondoltunk volna, hogy most Klicsko nyitja a táncot.
Márpedig így történt, miután a detronizált ukránt szembesítették a felvetéssel, miszerint egy reménybeli nagyobb bevétel miatt veszítette el tavaly a Fury elleni első összecsapását. „Mindenkinek, aki ezt gondolja, azt üzenném, hogy pisilje össze magát.” A fordításnál próbáltunk konszolidáltak maradni, nem jött össze ugyanez a cheerleaderek társaságában bevonuló, a riválisát körbetáncoló Furynak. A brit világbajnok több sértés után egy „Szarkupacot csinálok belőled!” felkiáltással, illetve egy elsőmenetes K. O. ígéretével zárt le.
Klicsko itt már visszafogottabb lett: „Hibáztam, és a hiba a címembe került. Mentálisan nem voltam ott a ringben.”

(Sport TV)

A Tyson Fury–Vladimir Klicsko mérkőzéssel fémjelzett gálát július 9-én élőben közvetítjük a Sport1-en.