Megvannak McGregorék oddsai! • SportTV

Megvannak McGregorék oddsai!

2017. 01. 17. 10:47    
Olvasási idő: < 1 perc

A fogadóirodák szerint Floyd Mayweather toronymagas esélyese lenne egy Connor McGregor elleni mérkőzésnek. Kaszálni csak az ír UFC-sel lehetne…

Nemhogy szerződés, de még csak elvi egyezség sincs a Floyd Mayweather–Connor McGregor mérkőzéssel kapcsolatban, a fogadóirodák kínálatában már megjelent a találkozó. A William Hill és a Bovada.lv már közzétette az oddsokat, és egyelőre óriási a különbség a felek között. A UFC-ből érkező McGregor pályafutása során először underdog a bukmékereknél, de nem is akárhogy: tízszeres szorzóval adják, hogy megveri a közelmúltban visszavonult bokszlegendát. Mayweather értelemszerűen ennél sokkal jobban áll, aki rá fogad, 1,04-szeres szorzóval számolhat. Ez annyit jelent, hogy ha 100 euróval fogad valaki rá, akkor mindössze 104-et kap vissza, a profitja 4 euró. (Utóbbi ugyanekkora tét mellett McGregor-siker esetén 900 euró.)
A két fél elképzelései egyébként messze állnak egymástól, Mayweather 100 millió dollárt szeretne garantáltan (illetve majd részt a bevételből), a McGregorral szerződésben álló UFC első körben mindkét harcosnak 25 millió dollárt kínál, valamint lehetőséget arra, hogy megegyezzenek a pay-per-view-s televíziós bevételekről.

(Sport TV)