Morata megérte, André Gomes nem • SportTV

Morata megérte, André Gomes nem

2017. 05. 28. 18:33    
Olvasási idő: < 1 perc

A Marca internetes szavazásán Álvaro Morata lett a legjobb, André Gomes pedig a legrosszabb igazolás a 2016-2017-es idényben a La Ligában.

A Marca megszavaztatta internetes oldala látogatóit, kik voltak az elmúlt évad legjobb és legrosszabb átigazolásai. Több mint 30 ezren voksoltak, és mindkét kategóriában eléggé egyértelmű győztes született.
A sportlap ankétján a szavazatok 47 százalékát begyűjtő Álvaro Morata (Real Madrid) lett a legjobb új szerzemény, megelőzve Samuel Umtitit (Barcelona, 30 százalék) és Sandro Ramírezt (Málaga, 11). Rajtuk kívül még Kevin-Prince Boateng (Las Palmas), Florin Andone (Deportivo), Diego López (Espanyol), Pedro León (Eibar), Sergio León (Osasuna) és Willian José (Real Sociedad) kapott voksot.
Az olvasók szerint a legrosszabb igazolás André Gomes (Barcelona, 53 százalék) volt, megelőzve két barcelonai csapattársát, Pacol Alcacert (21 százalék) és Lucas Digne-t (9). Ebben a kategóriában még Nico Gaitán (Atletico Madrid), Ganso (Sevilla), Martin Demichelis (Espanyol és Malaga), Luciano Vietto (Sevilla), Zozulja, valamint Adalberto Penaranda (Málaga) kapott szavazatot.

(Sport TV)