100 dollár a szupermeccsért • SportTV

100 dollár a szupermeccsért

2017. 07. 11. 09:38    
Olvasási idő: < 1 perc

Ugyanúgy csaknem 100 dolláros előfizetői áron lehet hozzájutni a Floyd Mayweather–Conor McGregor mérkőzéshez, ahogyan két évvel ezelőtt a Mayweather–Pacquiao találkozóhoz.

A Los Angeles Times értesülései szerint 99,95 dollárért lehet megvásárolni a HD minőségű pay-per-view előfizetést a Floyd Mayweather–Conor McGregor bokszmérkőzésre. Ha valaki beéri a sima SD-vel, annak 89,95 dollárt kell fizetnie az augusztus 26-i találkozóért. A harcmodorok (Mayweather ökölvívó, McGregor MMA-s) meccse ugyanannyiba kerül, mint az eddigi legdrágább PPV-konstrukció, ami a Mayweather–Pacquiao összecsapásra volt érvényes. A UFC-ben 59,99-ért láthatóak a legjobb gálák.
„Ha szupermeccsekről beszélünk, akkor ez okvetlenül az. Két különböző srác két különböző sportágból csap össze egymással – kezdte magyarázni a díjszabást Dana White, a UFC elnöke. – Nyilvánvalóan most nem mondhatjuk azt, hogy normális árat kérünk. Ahogyan azt sem állíthatjuk, hogy ez rosszabb lenne a Mayweather–Pacquiao meccsnél – a pay-per-view rendszer történetében a mostani lesz a valaha volt legnagyobb mérkőzés.”
Darren Rovell, az ESPN szakírója szerint a PPV-eladásokból 475 millió dollárra lehet számítani, ami 20 millióval több, mint a hivatkozási alapnak tekintett bokszmeccs. Tammy Ross, az HBO PPV egykori alelnöke már korábban azt jósolta, a szervezők ugyanazt a díjszabást követik, mint a Mayweather–Pacquiao esetében, és csak annyit kért, hagyják beszélni McGregort, hadd növelje csak a nézettséget.

(Sport TV)