McGregor minden idők legjobbja? • SportTV

McGregor minden idők legjobbja?

2017. 07. 21. 17:05    
Olvasási idő: < 1 perc

Menedzsere szerint Conor McGregor természetesen legyőzi Floyd Mayweathert augusztus 26-án, és ezzel minden idők legnagyobb harcosaként vonul be a történelembe.

Ha esetleg a vulgaritásban és polgárpukkasztásban felül- vagy alulmúlhatatlan (ez nézőpont kérdése, ugyebár) sajtókörút nem lett volna elég, újabb remekbe szabott nyilatkozat látott napvilágot a Floyd Mayweather–Conor McGregor mérkőzéssel kapcsolatban. Ők ketten ugyebár augusztus 26-án Las Vegasban készülnek összemérni az erejüket az ökölvívás szabályrendszere szerint (utóbbit azért fontos hangsúlyozni, mert McGregor még az életben nem küzdött a profi boksz regulái szerint, ő MMA-s), és a fogadóirodáknál Mayweather toronymagas favorit. Arra, hogy nyer és 50–0-ra javítja a mérlegét, még 1,2-szeres szorzót sem adnak a fogadóirodák.
Ehhez képest Audie Attar, az ír MMA-s menedzsere a következőket mondta a The Independent című lapnak: „Már csak hat hét van hátra augusztus 26-ig és minden idők legnagyobb küzdősportmeccséig. Elárulom nektek, amikor Conor megmutatta mindenkinek, mekkorát tévedett és kijön a ringből, minden idők legnagyobb harcosaként vonul be a történelembe.”
Páran már vágtak neki hasonlóképpen egy Mayweather elleni ütközetnek, az amerikai bunyós 49–0-s mérlege mutatja, mekkora sikerrel jártak. Bár az is igaz, közülük talán senki sem volt annyira pályája csúcsán, mint most McGregor.

(Sport TV)