Tiszta Amerika a TT új arculata • SportTV

Tiszta Amerika a TT új arculata

2016. 09. 01. 12:45    
Olvasási idő: 2 perc

Immár negyedik szezonjához érkezett a Sport TV amerikai sportokkal foglalkozó talkshow-ja, a Trash Talk. A szeptember 1-jén induló új évadban megújult arculattal jelentkezik a műsor, amely egy új sportágat is felvesz a témák közé.

Szeptember elsején, egy héttel az NFL rajtja előtt startol a Trash Talk negyedik szezonja, a Sport TV amerikai sportos talkshow-ja. A műsor csütörtökön debütáló új arculata a street artra hajaz, a képi világ rajzolt és karikatúraszerű. A főcím az amerikai életérzést fogalmazza meg humoros formában olyan jellemző amerikai jelképekkel, mint például a hamburger, a Holdra szállás, a Szabadság-szobor vagy az Empire State Building.

A főszerep a szakértőké. A műsor készítői jellemezték egyesével a szakértőket, és a kreatívok ezekből alkották meg a forgatókönyvet, majd a főcímet, amelyben a műsorvezető és az öt állandó szakértő egy-egy rá jellemző momentummal jelenik meg: a házigazda, Szaniszló Csaba beleharap a Trash Talk logójában szereplő hamburgerbe, az újonc, S. Kovács Ádám karaterúgással az űrből repül be a műsorba, ez nem meglepő, világjátékok-győztes karatekáról van szó.
Az irányító, Bencsics Márk makulátlan külsővel adja újabb hajszálpontos passzát, Kovács Sándor pedig King Kongként kapja el a tojáslabdát az Empire State Building tetején. A kosarasok közül Tőrös Balázs a védelem oszlopaként csodálkozik rá, hogyan száguld el mellette hazánk eddigi egyetlen NBA-t is megjárt kosarasa, Dávid Kornél, aki a Chicago Bullsból megismert 18-as mezszámmal zsákol egy hatalmasat.
A csütörtökönként jelentkező Trash Talkban 2016-tól a legnépszerűbb amerikai profi ligák (NFL és NBA) mellett Amerika első számú küzdősport-eseményei, a UFC által szervezett ketrecharcgálák is terítékre kerülnek hétről hétre. Sok újdonság lesz az új évadban is, ennek jelentős részéről már az első epizódban szó lesz. Például azon se lepődjenek meg a nézők, ha valakihez ellátogat Kovács Sanyi egy NFL-meccsnézés erejéig.

Az új arculat alkotói: Oneface (Sarosácz Iván, Tóth Csaba, Csiszár László, Bacsa Regina)

A főcím szereplői: Trash Talk (Szaniszló Csaba, S. Kovács Ádám, Bencsics Márk, Kovács Sándor, Tőrös Balázs, Dávid Kornél)

Trash Talk: szeptember 1-től minden csütörtökön a Sport1 műsorán