Klujber, Tomori és a Fradi-Győr titkai a Harmadik Félidőben • SportTV

Klujber, Tomori és a Fradi-Győr titkai a Harmadik Félidőben

2019. 02. 03. 18:25    
Olvasási idő: < 1 perc

Klujber Katrin, a Ferencváros, illetve Tomori Zsuzsanna, a Győr kiválósága lesz a Harmadik Félidő vendége vasárnap este a Sport1-en.

Kiváló hangulatú és színvonalú magyar derbit rendeztek a női kézilabda Bajnokok Ligájában, amelynek végén a Győri Audi ETO KC kénytelen volt elkönyvelni idénybeli első pontvesztését, az FTC-Rail Cargo Hungaria pedig örömmel könyvelte el szezonbeli első nagy bravúrját. A vége 32-32 lett, a Győr ezzel a mezőnyben elsőként negyeddöntősnek vallhatja magát, a Fradi pedig eggyel közelebb került a legjobb nyolchoz. A fővárosiak a csoportban reálisan a második és a negyedik hely között végeznek majd valahol, mindenképpen a Mezt, Rosztov-Don, Buducsnoszt hármasból kapnak riválist, míg az ETO-nak alighanem valamelyik dán vetélytárson (Köbenhavn, Odense) át vezethet az út a Final Fourba.

40 másodperc tömény zöld-fehér izgalom

Íme, az FTC Kézilabda – Győri Audi ETO KC BL-csata utolsó 40 másodperce. Ezt a meccset Keti Klujber és Zsuzsanna Tomori segítségével a Sport1-en 20:15-kor kezdődő Harmadik Félidőben atomjaira szedjük!

Posted by Sport TV on Sunday, February 3, 2019

Ez persze még messze van, a Harmadik Félidőben javarészt a szombati ütközetnél maradunk, és két főszereplő segítségével próbálunk minden részletre kiterjedő elemzést adni. A Fradiból a második BL-meccsén hét góljával főszereplővé és csapara legeredményesebb játékosává avanzsáló Klujber Katrin érkezik a stúdióba, míg a győrieket a sérüléséből visszatérő Tomori Zsuzsanna képviseli. Petur András műsorvezető velük vitatja meg például, hogy melyik együttesnek értékesebb az egy pont, hogy ki mit tudott hasznosítani az egy hónappal korábbi bajnokiból és így tovább.

Hét Klujber-bomba a Győr ellen

Keti Klujber, ha így folytatja, nagy kedvenc lesz az FTC Kézilabda-szurkolók köreiben: élete első BL-meccsén öt gólt lőtt, a másodikon pedig már hetet a címvédő Győrnek. Itt a gólokat lehet csodálni, vasárnap 20:15-től a Sport1-en a Harmadik Félidőben pedig őt magát is!

Posted by Sport TV on Sunday, February 3, 2019

Az adás kétharmadát uralja ez a csata, míg a befejező harmadot a jövő héten visszatérő férfi kézilabda BL uralja, Megnézzük, honnan folytatja a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged, illetve melyik gárda meddig juthat el, mennyire messze van most a kölni Final Fourtól. Időben ezt pontosan tudjuk, hiszen június elsején kezdődik a négyes döntő, km-ben is megmondható, na de a pályán mekkora a távolság?

A Sport1-en 20:15-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.