Rasmussen, Szeged, Veszprém: mindenki a Harmadik Félidőben! • SportTV

Rasmussen, Szeged, Veszprém: mindenki a Harmadik Félidőben!

2019. 03. 24. 18:00    
Olvasási idő: < 1 perc

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya és Bajusz Sándor, a MOL-Pick Szeged legendás átlövője lesz a Harmadik Félidő következő műsorának vendége.

Elkezdődött a férfi kézilabda Bajnokok Ligája azon szakasza, amikor hibázni már tilos, hiszen akár csak ötperces rövidzárlat is a kölni álmok végét jelentheti. Ha viszont valaki rengeteget hibázik, de így is életben tartja (sőt) továbbjutási esélyeit, azt még inkább meg kell becsülni. Ahogyan azt a MOL-Pick Szeged esetében tesszük, hiszen bár a csapat technikai hibáinak és eladott labdáinak összdarabszáma úgy 20 körül járt Plockban, 22-20-ra nyert, és újabb lépést tett története első Final Fourja felé. A Harmadik Félidőben megnézzük, mi vezetett odáig, hogy több zárlat (rövidnek semmiképpen sem neveznénk…) dacára meglett a siker. Megnézzük, Juan Carlos Pastor mester időkérései milyen hatással voltak a játékra (nem titok: jelentőssel), hogy Joan Canellas a tavasszal először miképp villogott a BL-ben és hogy várható-e a Plocktól akkora csoda, mint amit az előző körben a Silkeborg ellen bemutatott. Az elemzésben megszokott szakértőink mellett a Szeged hajdani klasszis átlövője, Bajusz Sándor is a segítségünkre lesz.

Ugyanilyen részletesen átvesszük a Sporting-Telekom Veszprém párharcot is, amely előtt a magyar csapatot kisebb csapás érte, hiszen Tönnesen sérülés miatt hetekre kidőlt. Megnézzük, Nagy László miképp oldotta meg a 60 perces feladatot, illetve, hogy a fiatal Szuharev Lev kapott-e feladatot a meccsen. Illetve sok érdekesség és telefonos interjú a helyszínről!

A műsor fennmaradó részében pedig a női kézilabda lesz terítéken, hiszen ellátogat a Harmadik Félidő stúdiójába Kim Rasmussen, a válogatott dán szövetségi kapitánya. A tréner hosszú és érdekes interjút adott az egyik külföldi portálnak, ennek fontosabb állításait is darabokra szedjük, megnézzük, mi a különbség és a hasonlóság az A-, illetve a B-keret között, továbbá a Bajnokok Ligája sem maradhat ki a „szórásból”.

A Sport1-en 19:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.