Harmadik Félidő a Final Fourok jegyében • SportTV

Harmadik Félidő a Final Fourok jegyében

2019. 03. 31. 15:57    
Olvasási idő: < 1 perc

A Veszprém és a Szeged Bajnokok Ligája-mérkőzése, továbbá a májusi, budapesti női Final Four áll a Harmadik Félidő következő adásának középpontjában.

Jóllehet a hétvégén csak a férficsapatok léptek pályára, a Harmadik Félidő a férfi mellett a női Final Four körül is forog. Elvégre jó két hónapon belül eldől, ki lép a hölgyeknél, majd pedig az uraknál a trónra, mi pedig egyetlen lépésről sem akarunk lemaradni.

Ebben például segítségünkre lesz Gasper Marguc, a Telekom Veszprém szélsője, aki a Sporting-verés másnapján ellátogat stúdiónkba. A szlovén játékos az 53. percig nem talált a kapuba, a hátralévő időszakban viszont ötöt is szórt, benne egy másfél perc alatt összehozott klasszikus „mesterhármassal”. Kíváncsian várjuk, a Petur András, Borsos Attila, Pásztor István trió társaságában mit mond arra, ezt hogyan tudta összehozni, de természetesen a negyeddöntőről is meghallgatjuk a véleményét.

A MOL-Pick Szeged-Wisla Plock BL-nyolcaddöntőről helyszíni anyagokkal jelentkezünk, amelyből kiderül, miképp sáfárkodott a magyar bajnok az idegenben összeszedett kétgólos előnyével. És hát tálcán kínálja magát az érdekesség: mire ment egymással a két spanyol taktikus, Juan Carlos Pastor, a szegediek, illetve Xavi Sabaté, a plockiak vezetőedzője

A Harmadik Félidő harmadik harmadában pedig átevezünk a női mezőnyre, hiszen ott a jövő héten már a negyeddöntőket rendezik meg. A stúdióban azonban nem is annyira azok a meccsek, hanem már a május 11-12-i Final Four lesz a téma. A rendező magyar szövetség részéről Pitz András, az MKSZ operatív igazgató-helyettese lesz a vendégünk, ő is, mi is újdonságokkal készülünk!

A Sport1-en 20:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.