Nulláról sok a mínusz öt. Na de mínusz 11-ről? • SportTV

Nulláról sok a mínusz öt. Na de mínusz 11-ről?

2019. 04. 21. 10:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Nagy László-interjúval és az „akkor most jó eredmény, hogy csak öttel kapott ki a Tatabánya?” dilemma feloldásával jelentkezünk vasárnap este a Harmadik Félidőben.

A női és a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntői között félúton sem pihen a Harmadik Félidő stábja, hiszen például a férfiak túljutottak az EHF-kupa negyeddöntőinek első felvonásán. A Grundfos Tatabánya is fellépett, és nagyon nehéz pontosan értékelni a Holstebro elleni első meccsét. Az előzetes várakozásokhoz képest az ötgólos vereség sok, ugyanakkor, ha azt vesszük figyelembe, hogy a második félidőben tizeneggyel is vezettek a dánok, akkor mondhatjuk azt is, a Bányász legalább visszahozta a továbbjutási esélyeit. Juhász István, a magyar szövetség sportigazgatója társaságában két egykori tatabányai klasszis majd szépen elmondja, miképp is kell kezelni az eredményt. Merthogy állandó szakértőnk, Borsos Attila mellett Sibalin Jakab, a Bányász egykori kiváló beállója is elfogadta a meghívásunkat.

De természetesen a fő csapásirány a BL lesz, hiszen például a férfiaknál egyre több jelölés érkezik az All-Star-szavazásra. A különböző szervezetek folyamatosan teszik közzé jelöltjeiket, szakértőink segítségével pedig megnézzük, a magyar csapatokból eddig ki miért került az elitbe, és kik csatlakozhatnak még hozzájuk Szegedről, illetve Veszprémből. A férfiblokkban még helyet kap egy Nagy László-interjú is, de amellett sem megyünk el szó nélkül, hogy a Szeged negyeddöntős ellenfele, a Vardar Szkopje a megszűnés szélére sodródott.

A Sport1-en vasárnap 20:15-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.