Mahé lesz a sztárvendégünk • SportTV

Mahé lesz a sztárvendégünk

2019. 05. 05. 14:21    
Olvasási idő: < 1 perc

Kentin Mahéval, a Telekom Veszprém irányítójával eredünk a nyomába a Harmadik Félidőben annak, hogy miképp tudott tükörsimán visszatérni a kölni Final Fourba egyéves kihagyás után a magyar együttes.

Amikor szombat este úgy negyed 8 táján felcsendült a Viva Colonia a veszprémi csarnokban, már lehetett tudni, hogy a következő időszakra garantáltak a vidám és eseménydús hétvégén (a most vasárnapi EHF-kupa-döntőt jövetően egy hét múlva a női BL Final Fourjában és az EHF-kupa-döntő visszavágóján, majd június első napjaiban a férfi Final Fourban is érdekelt lesz legalább egy magyar csapat), illetve a vidám Harmadik Félidő. A Telekom Veszprém négyes döntőbe jutása esetén ugyanis volt egy ígéretünk, miszerint Kentin Mahé ellátogat a Harmadik Félidő stúdiójába. Nos, nyert a Veszprém, Mahé pedig jön, és szépen elmeséli, hogyan is sikerült két meccsen K. O.-zni a Flensburgot. Az irányító a visszavágón villogott, négy lőtt gólja mellett kiválóan osztogatott, és pályafutása első Final Fourjára készülhet. Jókedvben amúgy sincs hiány nála, már csak ezen kiváló paródia okán is:

A Veszprém mellett természetesen a MOL-Pick Szeged Vardar Szkopje elleni visszavágója is jelentős terjedelmet kap a műsorban. Kollégáink a helyszínről jelentkeznek, és interjúk segítségével is beszámolnak arról, mire ment a csodára készülő magyar együttes az észak-macedón vetélytárssal szemben.

A műsor harmadik szakasza pedig egy kupadöntőé, az Esbjerg–Siófok női EHF-kupa első felvonásáé. A Balaton-partiak már a döntőbe jutással is a klub történetének eddigi legnagyobb sikerét érték el, de vajon hogy állnak féltávnál, mennyi esélyük maradt a nagy dobásra? A Harmadik Félidőből ez is kiderül!

A Sport1-en 20:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.