Bánhidi, Gajic, Sego, Mikler, Manaszkov, Mahé: csak ámultunk a BL-ben! • SportTV

Bánhidi, Gajic, Sego, Mikler, Manaszkov, Mahé: csak ámultunk a BL-ben!

2019. 05. 06. 06:52    
Olvasási idő: < 1 perc

Bánhidi Bence és Dragan Gajic is lehet még a forduló játékosa, Marin Segóé lett a forduló védése, Dejan Manaszkov pedig a kör második legszebb gólját lőtte a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágói során.

Lezajlottak a kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágói, az EHF TV szokás szerint közzétette toplistáit, és minden kategóriában van magyar csapatban játszó két-két érintett.

A legszebb védést bemutató kapusok között a szegedi Marin Sego nyert a Kalarassal szemben bemutatott bravúrjával, míg a veszprémi Mikler Ronald Lasse Svannal szembeni parádéja harmadik helyet ért.

A gólszépségversenyben a veszprémi Dejan Manaszkov gólját már külön is „megénekeltük” a Facebook-oldalunkon,

Ezt meg hogy csinálta Dejan Manaszkov?!

Posted by Sport TV on Saturday, May 4, 2019

ez ezúttal második helyet jelentett, ráadásul neki még „gólpasszal” is sikerült bekerülnie az elitbe. Az ötödik legszebb gól előtt ugyanis ő lőtt kapura egész pályáról, és a kapufáról kijövő labdáját Kentin Mahé értékesítette a Flensburg ellen.

A forduló válogatottjában ezúttal a jobbszélső és a beálló posztja lett a magyar csapatoké: előbbin a heteseket magabiztosan értékesítő Dragan Gajic (Telekom Veszprém) vitte el a pálmát, míg utóbbi pozícióban az olykor lehetetlen helyzetből is eredményes Bánhidi Bence (MOL-Pick Szeged) diadalmaskodott. Rájuk lehet szavazni a forduló játékosa címért is, ezen a linken keresztül.