Bent volt? Nem volt bent? Mi megmutatjuk! • SportTV

Bent volt? Nem volt bent? Mi megmutatjuk!

2019. 06. 14. 13:41    
Olvasási idő: < 1 perc

A technikára bízzuk annak eldöntését, hogy a Magyarország–Wales Eb-selejtezőn már Pátkai Máté gólja előtt vezetést kellett volna szereznünk vagy sem. Az Europályában jön a Baráth Botond, Joe Allen párbaj a számítógépen!

A 2018–2019-es európai futballidény a kedden játszott Eb-selejtezőkkel véget ért, így aztán az Europálya című magazinműsorunk is elérkezett záró fejezetéhez. Hálás feladat, hogy a magyar válogatott két győzelme után kell értékelni és pihenőre vonulni!

Természetesen az adásban előkerülnek a Bakuban és Budapesten szerzett magyar gólok is, a technikát azonban olyan esetnél hívjuk segítségül, aminél mi sem tudjuk, mi történt valójában. Ami biztos: Baráth Botondról a háló felé tart a labda, Joe Allen pedig kivágja azt. A kérdés: honnan? Hogy a labda teljes terjedelmében bent volt vagy sem, a Delta elemzőrendszer és az Europálya stábja segítségével kiderül!

A Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter szakértői hármas azért azt is megnézi, mi kell az Eb-re jutáshoz. A csapat ugye csoportelsőként (de egy meccsel többet játszva) várja az őszi folytatást, amiben szerepel egy-egy walesi és horvát kirándulás is. Viszont a második helyhez akár elég lehet a két hazai találkozó (Szlovákia, Azerbajdzsán) megnyerése is. De ami fix: nyáron megalapozottan lehet reménykedni, hogy 2020 nyarán a Puskás Ferenc-stadionban a magyar válogatott legalább két Eb-mérkőzést megvívhat!

A Sport1-en pénteken 18:30-tól élőben jelentkezünk az Europálya című nemzetközi futballmagazinunkkal.