Schatzl Nadine lőtte az év gólját a BL-ben! • SportTV

Schatzl Nadine lőtte az év gólját a BL-ben!

2019. 06. 18. 09:16    
Olvasási idő: < 1 perc

Schatzl Nadine, az FTC-Rail Cargo Hungaria szélsője szerezte a mögöttünk hagyott női kézilabda BL-idény legszebb gólját, míg a második helyen Görbicz Anita, a győriek zsenije végzett.

Az EHF csokorba szedte a női kézilabda Bajnokok Ligája 2018–2019-es kiírásának legszebb góljait, ami elképesztő magyar fölényt hozott. Az első két helyen magyar kézilabdázó végzett, a legjobb 30 között pedig összesen kilenc olyan találat kapott helyet, amit a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosai szereztek.

Az idény legszebb gólját Schatzl Nadine, a Fradi balszélsője szerezte, aki a Krim Ljubljana ellen lőtt elképesztő gólt:

A második helyen Anita királynő, azaz Görbicz Anita, a győriek legendája zárt, a Final Four elődöntőjében a Vipers ellen elért góljával:

Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC legendája még mindig Anita királynő! A BL-elődöntőben régi csapattársa, Katrine Lunde egészen közelről látta a fején a koronát.

Posted by Sport TV on Saturday, May 11, 2019

Rajtuk kívül még Háfra Noémi ljubljanai bombája fért be az első tízbe a zöld-fehér magyar gólok közül, ez a találat hetedik helyet ért:

Íme, Háfra Noémi Ljubljana elleni csodagólja!

"Ki az, aki látta ezt egyáltalán, hogy hogy ment be?" Csak többszöri megnézés után érdemes válaszolni kommentátorunk, Méhes Gábor kérdésére!

Posted by Sport TV on Saturday, February 9, 2019

A legszebb 30 gól között ott van még Nerea Pena (FTC) Bucuresti elleni bombája (12. hely), Veronica Kristiansen páros lábról történt ágyúzása az Odense ellen (13.), Stine Otfedal (Győr) szemtelen hetese a Vipers ellen (16.), Bódi Bernadett (Győr) szélsőgólja a Rosztov elleni döntőben (18.), Anne Mette Hansen „pipás” bombája a CSM Bucuresti ellen (20.) és Eduarda Amorim léc alá vágódó bombája a Kristiansand elleni BL-elődöntőben.

És íme, a komplett 30-as lista: