Júliusban a Sport TV-re jönnek a legjobb junior kézisek • SportTV

Júliusban a Sport TV-re jönnek a legjobb junior kézisek

2019. 06. 26. 11:15    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport TV közvetíti a magyar válogatott részvételével zajló junior kézilabda-világbajnokságot júliusban.

Jóllehet a férfi és a női kupaküzdelmek nyári szünetre „vonultak”, júliusban sem maradunk élő kézilabda-közvetítések nélkül. A Sport TV ugyanis megszerezte a július 16-28. között Spanyolországban zajló U21-es férfi kézilabda-világbajnokság közvetítési jogait.

A kapott információk szerint olyan még nem fordult elő, hogy külföldön rendezett korosztályos kézilabda-világverseny meccsei idehaza folyamatosan képernyőre kerüljenek, mi most a spanyolországi torna kapcsán megpróbálkozunk ezzel. A magyar válogatott összes csoportmérkőzését élőben tűzzük műsorunkra, ahogyan – reményeink szerint – az egyenes kieséses szakaszból is minden magyar párharcot élőben mutatunk. Emellett a két elődöntő és a döntő is kínálatunk részét képezi.

A közvetítéssorozat a Sport1-en július 16-án 19:45-től a Magyarország–Bahrein találkozóval kezdődik, azt követően a mieink a csoportkörben még Koszovóval (július 18., 20:00), Horvátországgal (július 19., 18:00), Portugáliával (július 21., 18:00) és Brazíliával (július 22., 18:00) csapnak össze. Gyurka János szövetségi kapitány keretében a nemzetközi kupákból már jól ismert arcok szerepelnek, így a tornán alighanem Máthé Dominik, Szita Zoltán vagy éppen Rosta Miklós játékát is láthatjuk.

A magyar férfi junior kézilabda-válogatott a korábbi világbajnokságokon egy-egy ezüst- és bronzérmet nyert.