LeBron James tudja motiválni a gyerekeket

2019. 08. 02. 11:37    
Olvasási idő: < 1 perc

Évek óta terjednek azok a videók, amik akkor készülnek, amikor LeBron James a fia, LeBron James Jr. (Bronny) meccsein szurkol, zsákolgat, stb… Eddig rossz véleménnyel voltam, azonban egy újabb hír miatt most megváltoztattam a véleményem.

Azért Bornny is elmegy a fater meccseire. (Fotó: Getty Images)

Bronny októberben lesz 15 éves, és LeBron James nagy vágya, hogy aktív legyen még, amikor a fia az NBA-be kerülhet. Nem meglepő, hogy amikor teheti, ellátogat a fiú meccsére, és a kelleténél talán látványosabban szurkol, és néha beáll zsákolgatni:

Törtem a fejem, hogy ez jó, vagy nem jó. De magamban arra jutottam, hogy nem, mert magára tereli a figyelmet, és így senki sem a srácokra figyel. A többi szülőnek is kényelmetlen lehet, mert ők talán nem híresek, talán kevesebb pénzük van, és ha jók is a szakmájukban, nem a világ jelenlegi legismertebb kosarasai. Ráadásul Bronny-nak sem lehet könnyű, hiszen alapból komoly elvárások vannak vele szemben, már csak a neve miatt is. Erről mindig ez a régi ESPN reklám jut eszembe:

De most ne ragadjunk le Bronny-nál, mert elnézve a meccsek összefoglalóit, elég jól megbirkózik ő ezzel, és úgy tűnik szép jövő előtt áll.

Egy másik hír miatt jöttem rá, miért nagy dolog, hogy James ott van ezeken a meccseken. A TMZ beszélt szülőkkel, akiknek a gyermekei pályára lépnek Bronny ellen. Az egyik szülő (Joshua Davis) azt mesélte, hogy

LeBron meccs után odament a fiához, aki Bronny ellen játszott, és azt mondta neki: „Remélem, még az NBA-ben leszek, amikor már te is ott játszol majd.” A srác elkezdett zokogni örömében.

Kevés ennél motiválóbb dolog történhet egy fiatal kosarassal.

Cookie beállítások