Nézőcsúcsra hajtanak a kézi BL-ben • SportTV

Nézőcsúcsra hajtanak a kézi BL-ben

2019. 08. 08. 09:44    
Olvasási idő: < 1 perc

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az Elverum ráhajt az idei csoportkörös nézőcsúcsra, hiszen a PSG elleni meccsét a 11 500 néző befogadására alkalmas Hakons Hallban rendezi meg.

A kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör legnézettebb meccsét szeretné összehozni az Elverum, amely a PSG elleni, szeptember 28-i mérkőzését a saját, 2500-as Terningen Arena helyett a lillehammeri Hakons Hallban rendezi meg. Az 1994-es téli olimpiára épített csarnok befogadóképessége 11 500-as, ekkora saját csarnokkal egyetlen BL-résztvevő sem büszkélkedhet.

„Ez lesz a valaha volt legnagyobb feladat, amivel az Elverum valaha is találkozott, legyen szó sportszakmai vagy egyéb frontról. Ez az, ami nagyon motivál – jelentette ki Kalle Björkman, a klub marketingmenedzsere. – Egyre emelkedik a pulzusom, ha arra gondolok, hogy a Bajnokok Ligájában a PSG, Sander Sagosen és Mikkel Hansen látogat hozzánk. Hihetetlen motiváció ez a számunkra.” Különösen Sagosen érkezése dobja, dobhatja meg az érdeklődők számát, hiszen ő tulajdonképpen hazatér a párizsiak mezében.

Az Elverum egyébként több lehetőséget is figyelembe vett, így például a hamari, 7500-as befogadóképességű CC Amfit, de végül a legnagyobbnak tűnő dobásnál maradt.

A Sport TV élőben követi nyomon a Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírását.