Kié volt a nagyobb bravúr, Gulácsié vagy Neueré? • SportTV

Kié volt a nagyobb bravúr, Gulácsié vagy Neueré?

2019. 09. 16. 16:57    
Olvasási idő: < 1 perc

A Germánia legújabb adásában darabokra szedjük az RB Leipzig–Bayern München és a Borussia Dortmund–Bayer Leverkusen rangadót.

Egymásba futott a hétvégén a Bundesliga négy Bajnokok Ligája-reprezentánsa, így aztán a Germánia szerkesztőjének legnagyobb kérdése az volt, mi maradjon ki az egy órából… Végül talán minden érdekesség befért, de hogy pörgős kis műsorfolyam lesz, azt megígérhetjük!

Mert például porondon lesz az RB Leipzig–Bayern elemzésében Robert Lewandowski villámgólja, Thiago idénybeli sokadik tragikus labdaeladása, na és a Bundesliga talán két legjobb kapusának, Gulácsi Péternek és Manuel Neuernek a bravúrhalmozása is. Ha pedig átkalandozunk Dortmundba, akkor a BVB–Leverkusen szerepel az „étlapon”, benne a gólokat már-már lewandowskii tempóban gyártó Paco Alcacerrel (aki fineszért sem megy a szomszédba, lásd még az átlépős cselét Marco Reus első gólja előtt)) vagy a védéseivel a még nagyobb katasztrófát meggátoló Hradecky kapussal.

Hajdu Attila lubickolhat a védésekben, Mészáros Ábel a gólokban (szavazzatok a cikk alján a forduló góljára!), és két olyan kérdés is van, amivel mindenkit támadunk: az eddig mutatottak alapján az RB Leipzig megelőzi a Bayern, Dortmund kettősből legalább az egyiket?; Ki lesz az első kirúgott edző a német élvonalban?

Íme, a 4. Bundesliga-forduló legszebb góljai!

Mutatjuk a három legszebbet, eredményhirdetés a Sport1-en 19:30-kor kezdődő Germániában. szavazni itt tudtok: http://www.sport1tv.hu/sztori/84973/kie-volt-a-nagyobb-bravur-gulacsie-vagy-neuere/

Posted by Sport TV on Monday, September 16, 2019

Ki szerezte a 4. forduló legszebb gólját a Bundesligában?

Niko Giesselmann (Düsseldorf) a Wolfsburg ellen

0%

Florian Niederlechner (Augsburg) a Frankfurt ellen

0%

Marco Reus (Dortmund) első gólja a Leverkusen ellen

0%

A Sport1-en 19:30-tól élőben jelentkezünk a Germánia című Bundesliga-magazinnal.