Darts-előkarácsony novemberben a Sport TV-n • SportTV

Darts-előkarácsony novemberben a Sport TV-n

2019. 10. 29. 09:35    
Olvasási idő: < 1 perc

Alaposan megnöveltük novemberi dartskínálatunkat: a World Series of Darts döntője mellett a Players Championship Finalst is élőben sugározzuk, továbbá beszámolunk a legnagyobb magyarországi versenyről is.

Jóllehet december a dartskedvelők igazi paradicsoma, mi már novemberben bőséges kínálatot nyújtunk át nézőinknek. Az természetes, hogy ha a World Series of Dartsból a selejtezőket közvetítettük, akkor a döntőről sem fogunk lemaradni, így november 1–3. között az amszterdami AFAS-arénából közvetítünk minden fontos pillanatot. A hollandiai hangulat a rotterdami Premier League-fordulókból ismerős lehet, de ez most még simán fokozható, hiszen ezúttal öt holland játékos lesz ott a rajtnál: Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld kiemeltként vág neki a tornának, de Danny Noppert, Jeffrey de Zwaan és Jermaine Wattimena is dobóállásba lép.

Fotó: pdc.tv

Ami viszont új, mert nem akarunk lemaradni jelentős hazai eseményekről sem: kétszer három órában beszámolunk a Dreher Hungarian Open két versenynapjáról. A legnevesebb induló a BDO női mezőnyében három világbajnoki döntőt játszó Deta Hedman, mellette a komplett magyar élmezőny is ott lesz a több mint 200 játékost felvonultató mezőnyben.

A legnagyobb attrakció pedig a végére maradt: Magyarországon a Sport TV tűzi először képernyőjére a Players Championship Finalst, méghozzá november 22–24. között. Az egész éves kvalifikációs sorozat után kialakuló 64-es mezőny Mineheadben ad randevút egymásnak, némiképp szokatlan módon nem Van Gerwen az első kiemelt, hanem a selejtezősorozatban legjobb teljesítményt nyújtó Gerwyn Price. De természetesen minden nagyágyú ott lesz a rajtnál, leszámítva az év során többször is sérüléssel bajlódó Gary Andersont.