Leynaud-é a forduló védése, Császár és Radivojevics a forduló csapatában • SportTV

Leynaud-é a forduló védése, Császár és Radivojevics a forduló csapatában

2019. 11. 04. 07:10    
Olvasási idő: < 1 perc

A győri Amandine Leynaud mutatta be a hétvége védését a női kézi BL-ben, míg a férfiaknál a magyar válogatott Császár Gábor, valamint a szegedi szélső, Bogdan Radivojevics is bekerült a forduló válogatottjába.

Az EHF TV szerkesztői elég gazdagon szórták az elismeréseket a magyar csapatok játékosainak, illetve magyar játékosoknak a férfi és a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi fordulóját követően.

A hétvége válogatottjába például ketten is bekerültek, Császár Gábor (Schaffhausen) a papírformának megfelelően, a GOG ellen szerzett 16 góljával kiérdemelte az irányítói posztot, míg a Celjének nyolc gólt lövő, a góllövőlista második helyére ugró Bogdan Radivojevics (MOL-Pick Szeged) a legprímább jobbszélsőnek bizonyult. Az EHF Facebook-oldalán itt lehet majd szavazni a forduló legjobb játékosára.

Egyéniben a legnagyobb siker Amandine Leynaud-é, a Győri Audi ETO KC kapusáé, aki a hét védését mutatta be a Ljubljana ellen, míg ugyanebben a kategóriában Bíró Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria) a negyedik pozíciót érdemelte ki a Podravka otthonában bemutatott, mint később kiderült, a győzelem szempontjából kulcsfontosságú mentésével.

Működött a Leynaud-babona

Amikor kellett, Amandine Leynaud, a Győri Audi ETO KC kapusa alaposan túljárt a Ljubljana lövőinek eszén.

Posted by Sport TV on Saturday, November 2, 2019

Győzelmet érő Bíró-dupla

Ahogy Méhes Gábor kiabálta: Blaníííííí! A hajrában Bíró Blanka kulcsfontosságú védésekkel őrizte meg az FTC Kézilabda előnyét Kaproncán.

Posted by Sport TV on Saturday, November 2, 2019

A férfiaknál a kapusbravúrok között Vladimir Cupara (Telekom Veszprém) lerohanásos támadás végén bemutatott bravúrja második helyet ért, akárcsak a legszebb gólok versenyében Dean Bombac (Szeged) rakétája. A további legek közül a legszebb női gólokat itt, a kör három legjobb női játékosát pedig itt lehet megtekinteni.

Mesteri hármas Cupara védéseiből

Vladimir Cupara már a Veszprém Handball Team játékosaként tért vissza Kielcébe, de úgy tűnt, az ismerős közeg alaposan feldobta!

Posted by Sport TV on Saturday, November 2, 2019

A Sport TV élőben követi nyomon a férfi és a női kézilabda BL 2019-2020-as idényét.