Gumicukor-túladagolás az NBA-ben • SportTV

Gumicukor-túladagolás az NBA-ben

2019. 11. 09. 11:07    
Olvasási idő: < 1 perc

Ilyet mi még nem hallottunk: Dion Waiters állítólag gumicukor-túladagolás miatt hagyta ki a Miami Heat Los Angeles Lakers elleni meccsét. Elájult a csapat gépén, és mentőt kellett hozzá hívni. Fontos, hogy állítólag, mert hivatalos megerősítés nem érkezett az ügyben.

Dion Waiters nem egy könnyű eset, úgy kezdte ezt a szezont, hogy egymeccses eltiltást kapott, mert sorozatosan megszegte a csapat szabályait, majd ezután sem igazán számított rá az edzője, Erik Spoelstra, akivel jól összebalhézott, és azt mondta neki, hogy James-szel, Wade-del és Bosh-sal ő is bajnok tudott volna lenni. Okos… Mindezt úgy, hogy alig játszik, és a Heat folyamatosan azon dolgozik, hogy valahogy kirakja a csapatból, de senkinek sem kell.

Erre most fújt egy kis habot a tortára, és úgy túladagolta a gumicukrot a Miami Heat Los Angelesbe tartó repülőjén, hogy elájult. Majd a leszállást követően rohama volt, és mentőt kellett hozzá hívni. Legalábbis egy rádiós, Andy Slater szerint.

Nyilvánvalóan kihagyta a Lakers-Heat meccset, amit 95-80-ra meg is nyert a Lakers:

Egyes oldalakon megjelent, hogy azért ne higgyük, hogy valamelyik áruház sajátmárkás gumicukrával volt a gond, hanem valamilyen rekreációs droggal felturbózott gumimaci. Tehát a túladagolás nem az édesség miatt volt, hanem a gumibogyószörp miatt. Fontos: Ez sem megerősített információ.

Mindenestre az egész sztoriról ez a jelenet ugrott be azonnal a Nagy Durranás 2-ből

Sok sikert kívánunk Waitersnek a szezonhoz és a Heatnek a játékos elcseréléséhez.

Pontrekordok:

Eközben Damian Lillard összehozta a szezon első hatvan pontos meccsét, D’Angelo Russell pedig 52-t dobott a Minnesota ellen, azonban a Portland és a Warriors is vereséget szenvedett.

Forrás: Complex, SportingNews