Adjál már technikait apámnak! • SportTV

Adjál már technikait apámnak!

2019. 11. 14. 15:50    
Olvasási idő: 2 perc

Eddig még soha nem látott jelenet játszódott le tegnap este a Houston Rockets-Los Angeles Clippers meccsen. A Rockets irányítója, Austin Rivers mutogatta a bírónak, hogy adjon már technikait az ellenfél edzőjének, aki történetesen az édesapja, Doc Rivers.

Adjál neki technikait! (Fotó: @BleacherReport)

Houstonban játszott tegnap este a Los Angeles Clippers, és nagyon érdekes szituáció alakult ki másfél perccel a meccs vége előtt. Doc Rivers a rá jellemző üvöltő stílusban reklamált valamiért, miközben a fia ott állt, és mutogatott, hogy adjanak már neki technikait. Doc a Clippers edzője, Austin pedig a Rockets játékosa.

Ezt a közjátékot Austin nyerte, mert az apukát kiállították a meccsről, és nagyon nevetett a helyzetet a játékos, ünnepeltette is magát a közönséggel. A meccs végén is neki volt oka az örömre, mert 102-93-ra nyert a csapata a nyugati rangadón.

Austina meccs után tweetelt is egyet:

„Hát, fura hálaadásunk lesz…”

Instagramra pedig azt írta ki, hogy: „Nagy győzelem. Szeretlek, apu. (Nézzétek a negyedik képet a posztban!)”

View this post on Instagram

Great win. Love u pops

A post shared by Austin Rivers (@austinjrivers) on

Mosolyogva nyilatkozott a meccs után: „Élveztem azt a helyzetet. Tudtam, mi következik, hiszen láttam már sokszor láttam ezt a tekintetet. Ahogy elkezd gyorsan pislogni, és így csinál (közben az ideges Doc-ot utánozza – a szerk.), akkor tudom, hogy felrobban. Ekkor mondtam Tonynak (a játékvezetőnek), hogy kapjátok el. Ők pedig kiállították.” Majd folytatta: „Nem fog neheztelni rám. Kiszórták már elégszer, és biztos vagyok benne, hogy még ki is fogják.”

Egyébként azt is elárulta, hogy nem az édesapja ellen irányult ez az egész, hiszen bármelyik másik edzővel ezt csinálta volna.

A meccs után az apuka is nevetett a dolgon, és azt mondta, látta, mi történik, jól tette a fia, hogy ezt csinálta, hiszen ezt kellett tennie. A játékvezetéssel viszont nem volt megelégedve, mert szerinte hibáztak, és nem rajta kellett volna ezt megtorolni.

Austin nem csak apaként, hanem edzőként is nagyon jól ismeri Doc-ot, hiszen 3,5 éven át volt a játékosa a Los Angeles Clippersnél.

A Sport1 ma éjjel egy olyan pikáns összecsapást tűz műsorára. Ezen Kristaps Porzingis először játszik majd a Madison Square Gardenben (egykori csapata, a New York Knicks csarnoka) azóta, hogy elcseréltette magát a Knock-szel Dallasba. Knicks-Mavericks hajnali 2 órától a Sport1-en, majd holnap 14:45-től a Sport2-n.