Smile+Sport=dartscsapatbajnokok! • SportTV

Smile+Sport=dartscsapatbajnokok!

2019. 12. 02. 09:19    
Olvasási idő: < 1 perc

A férfiaknál a Smile DC, a nőknél pedig a Sport DC nyerte meg a steel dartscsapatbajnokságot.

A budapesti Lurdy Házban rendezték meg a dartscsapatbajnokság döntőit, a verseny egyben hazai évzáró is volt. A viadalt elsőként a hölgyek fejezték be, méghozzá címvédéssel. A háromcsapatos fináléban a Sport DC ugyanis a Pécsi DC-t 9-0-ra, a Pestszentimrét 9-4-re megverte, és ismét az élen végzett.

A férfiaknál már az elődöntőben eldőlt, hogy nem lesz újrázás, miután a Sport DC 2-0-ra kikapott a Pestújhelytől. A másik ágról a Smile DC került a fináléba, köszönhetően a Győr elleni sikerének. A több tehetséges fiatallal operáló Smile a döntőben sem állt le, fordítani tudott, úgy, hogy a döntő szettben 5-6-ot követően Lakatos Gergely két, Prés Nándor és Őri József két meccset hozott.

STEEL DARTSCSAPATBAJNOKSÁG, döntő
Férfiak. Végeredmény: 1. Smile DC I (Vágó András, Lakatos Gergely, Prés Nándor, Hegyi Krisztián, Őri József, Szőgyényi Ferenc), 2. Pestújhely SC (Borbély Richárd, Végső János, Szabados Attila, Melisek Zsolt), 3. Sport DC I (Vereczkey Lajos, Mészáros Zsolt, Kovács Patrik, Strbik Péter, Szegecs Attila)
Nők. Végeredmény: 1. Sport DC (Czipó Vivien, Kovács Tamara, Laczi Viktória, Vereczkey Dorottya, Németh Éva, Takácsné Fekete Franciska), 2. Pestszentimrei SK (Erdei Nóra, Cserpes Ágnes, Mendelényi Linda, Harsányi Enikő), 3. Pécsi DC (Böhönyiné Valéria, Komárominé H. Dóra, Ragoncsa Dóra, Keszthelyi Klaudia)