Joshua McGregor előmeccse lenne • SportTV

Joshua McGregor előmeccse lenne

2017. 05. 22. 18:40    
Olvasási idő: < 1 perc

Anthony Joshua, az IBF és a WBA nehézsúlyú világbajnoka szívesen bokszolna a Floyd Mayweather–Conor McGregor csata felvezető programjában.

Floyd Mayweather és Anthony Joshua a hétvégén összefutott az iFL TV rendezvényén, és a britek nehézsúlyú világbajnokának furcsa kérdése támadt. Érezte-érzi, hogy az egyelőre még csak tervezett Floyd Mayweather–Conor McGregor szupermeccs történelmi jelentőségű lesz, ezért aztán mindenképpen szeretne ott lenni.
„Engedjetek be a felvezető programba! – kiáltott fel a legutóbb Vladimir Klicskót legyőző Joshua. – Igen, miért is ne?! Ez egy legendás csata lesz. Bevonul a történelembe, része lesz annak. És én is része akarok lenni a történelemnek.”
Mayweather erre sem igent, sem nemet nem mondott, de azt elárulta, hogy ha a visszatérés mellett dönt, kilencven százalék az esélye annak, hogy McGregorral találkozik. Joshuának pedig azt tanácsolta, menjen át az Egyesült Államokba, a Mayweather-gymben tökéletesítik a védekezését, valamint annyira élessé teszik, hogy Klicskót nem a 11., hanem a harmadik menetben is képes lesz elintézni.

(Sport TV)