Nézők előtt rendezik a budapesti Final4-t • SportTV

Nézők előtt rendezik a budapesti Final4-t

2021. 05. 17. 10:43    
Olvasási idő: < 1 perc

Hivatalosan bejelentették, hogy a Győri Audi ETO KC részvételével zajló budapesti Final4-t félház előtt rendezhetik meg. Az eseményt közvetítő Sport TV számára is óriási öröm, hogy az egyébként mindig remek hangulatú eseményen lesznek szurkolók, akik a helyszínen buzdíthatják a magyar csapatot.

Ott lesznek a szurkolók, hogy buzdítsák a kedvenceiket. (Fotó: gyorietokc.hu)

A Magyar Kézilabda Szövetség és az EHF is hivatalos honlapján számolt be róla, hogy május 29-30-án lehetnek majd nézők a Papp László Arénában, a Győri Audi ETO KC tehát magyar szurkolók előtt indulhat harcba a hatodik BL-trófeáért. A közelmúltban Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója beszélt arról a Mai helyzetben, hogy a szervezők fel vannak készülve erre a helyzetre is.

A jogszabályok értelmében a magyar, illetve a Magyarország által elfogadott védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be az esemény területére, korhatárra való tekintet nélkül, tehát kiskorúak abban az esetben látogathatják a FINAL4-t, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A szervezők a beléptetés során ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét, valamint az ahhoz szükséges személyazonosító okmányt is (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély, diákigazolvány). Az előírásokkal kapcsolatban az MKSZ oldalán megjelent cikkben olvashatnak bővebben.

Május 18-án, kedden délután kezdődik a jegyértékesítés a jegymester.hu oldalon.

A Sport1 közvetíti a Final4-t:

Az eseményt a Sport1 élőben közvetíti, összesen 14 órában számol majd be a Papp László Arénában zajló eseményekből. A mérkőzéseket Méhes Gábor és Borsos Attila közvetíti, a kitelepült stúdióból Fazekas Erzsébet, Tóth Tímea és Pigniczki Krisztina jelentkezik, a helyszíni interjúkat Szél Tamás és Fülöp Marcell készíti.

A Final4 televíziós programja (a Sport1-en követhető a műsorfolyam):

Május 29., szombat, elődöntők:

14:00 Győri Audi ETO–Brest Bretagne

17:45 Vipers Kristiansand–CSZKA Moszkva

Május 30., vasárnap:

14:00 bronzmérkőzés

17:15 döntő

20:30 Harmadik Félidő