Nívódíjat kaptak kollégáink, átadták a Lázár Bence-díjat • SportTV

Nívódíjat kaptak kollégáink, átadták a Lázár Bence-díjat

2021. 06. 17. 12:59    
Olvasási idő: < 1 perc

A sportújságírók éves közgyűlésén a Sport TV két kiváló munkatársa, Faragó Richard és Gallai László nívódíjat kapott, a Lázár Bence-díjat pedig Bozsik Péternek adományozták.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége 2021-ben is megtartotta a közgyűlését, amelyen a hagyományokhoz hűen jutalmazta az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat. A Sport TV két jeles munkatársa, Faragó Richard kommentátor-műsorvezető, valamint Gallai László szerkesztő nívódíjat vehetett át az „NFL – az első évszázad” című könyvéért. A méltatásban a MSÚSZ elnöksége kiemelte, csatornánk, azon belül két kiváló kollégánk óriási szerepet játszott az amerikaifutball magyarországi megjelenésében, elterjedésében és népszerűsítésében. Ricsinek és Galuskának a teljes stáb nevében ezúton is gratulálunk!

Szintén a közgyűlésen adták át a Sport TV és a MSÚSZ közös kezdeményezésére tavaly útjára indított Lázár Bence-díjat, amit minden évben a legjobb televíziós szakértő vehet át. Az idén Bence szüleitől Bozsik Péter, az Aranycsapat legendás karmesterének, Bozsik Józsefnek a fia, az M4 szakértője vette át az elismerést.

Fotó: sportujsagirok.hu