Átalakul a Sport2 jégkorongprogramja • SportTV

Átalakul a Sport2 jégkorongprogramja

2021. 12. 25. 17:32    
Olvasási idő: < 1 perc

A szervezők az újabb koronavírusos esetek miatt törölték a 2021-es Spengler-kupát, ami miatt alaposan átalakul a Sport2 műsora is. December 26. és 30. között a KHL-ből és a svéd bajnokságból is közvetítünk élőben meccseket.

Egy nappal a rajt előtt a házigazda Davos több játékosa is pozitív koronatesztet produkált, így korábban hiába sikerült a szervezőknek bravúrosan megoldani a Team Canada és az Ambri Piotta kiesését (a Slovan Bratislava és a Bern Selection nevű, helyi hokisokból verbuvált formáció ugrott volna be), törölni kellett a 2021-es Spengler-kupát.

A lépés a Sport2 műsorrendjét is alaposan átalakította, hiszen mind a 11 mérkőzést élőben közvetítettük volna. Igyekeztünk a jégkorongszurkolók kedvében járni, és ahol szerződéses kötelezettségeink, illetve a sorsolások megengedték, KHL és SHL-mérkőzéseket illesztettünk a programunkba. Ennek megfelelően december 26-án 15 órától a KHL-ből CSZKA Moszkva-Dinamo Minszk, 18 órától pedig a svéd bajnokságból a Timra-Leksands találkozót sugározzuk élőben. Kedden 17:30-tól a CSZKA Moszkva-Dinamo Moszkva, szerdán 17 órától a Lokomotiv Jaroszlavl-Szpartak Moszkva meccs lesz élőben látható a Sport2-n, míg csütörtökön 19 órától irány Svédország és a Linköping-Djurgarden találkozó.