Ibra színész lenne • SportTV

Ibra színész lenne

2022. 02. 23. 09:15    
Olvasási idő: < 1 perc

Zlatan Ibrahimovic cáfolja, hogy visszavonulna, ugyanakkor jelezte, pályafutása lezárását követően szívesen megpróbálkozna a színészettel.

Zlatan Ibrahimovic jelenleg ugyan Achilles-ín-sérülés miatti pihenőjét tölti, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne próbálná meg magára irányítani a figyelmet. Most éppen azzal, hogy 40 évesen megpróbálta helyre tenni azokat, akik a visszavonulását vetítették előre. „Egyedül Ibra lesz az, aki eldönti, mikor hagyja abba – mondta a svéd támadó a Radio 105-nek adott interjújában. – Sokan azt mondják nekem, végeztem a labdarúgással, de ez csak bátorságot ad nekem. Maximálisan bízom abban, amit csinálok. Fogalmam sincs, mikor meddig jutok el, de rendre megpróbálok túllépni a kereteimen. Miért hozzam csak az átlagot, ha annál erősebb lehetek?”

A Milan csatára nem hagyta, hogy zavarba hozzák – ugyanakkor szívesen beszélt arról, miképp látja saját magát a futball utáni életben: „Nagyon izgatnak bizonyos dolgok, például a színészet. Szükségem van az adrenalinra, még ha nem is lesz olyan, mint a labdarúgásban. Különbséget kell tennem a világok között. Sok projektem van, de most csak a futballra összpontosítok. Ha visszatérek, felrobbantom a stadiont!”

A Sport TV élőben közvetíti a Serie A 2021-2022-es idényét.