A Wolves és a Nets már a playoffban, a Clippers és a Cavs pótvizsgázik • SportTV

A Wolves és a Nets már a playoffban, a Clippers és a Cavs pótvizsgázik

2022. 04. 13. 16:49    
Olvasási idő: 2 perc

A Minnesota Timberwolves szoros meccsen, míg a Brooklyn Nets viszonylag könnyedén szerezte meg a hetedik helyeket az NBA keleti és nyugati play-injében. Előbbire a Memphis Grizzlies, utóbbira a Boston Celtics vár.

Anthony Edwrds és Kyrie Irving készülhet a rájátszásra. (Fotó: Getty Images)

Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers

Nem történt meglepetés, a Brooklyn Nets hazai pályán 115-108-ra győzte le a Cleveland Cavalierst. Mondjuk nem nehéz úgy nyerni, hogy Kyrie Irving a 13. mezőnykísérletét rontotta el először, ésmeg sem állt a 34 pontig és 12 gólpasszig, Kevin Durant pedig hozott egy olyan jó meccset, amit tőle tulajdonképpen megszokhattunk (25 pont, 11 gólpassz, 5 lepattanó, 3 blokk, 2 labdaszerzés). A keleti konferencia hemzseg a rangadóktól már az első körben, és ezek közól az egyik legizgalmasabb a Brooklyn Nets párharca lesz majd a Boston Celtics ellen. Az még kérdéses, hogy Ben Simmonsszal, vagy Ben Simmons nélkül, de biztosan jó lesz. A másik oldalon Darius Garland 34 pontja most kevés volt, talán a pénteki pótvizsgán a Hawks-Hornets találkozó nyertese jobban szerepel a Cleveland.

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers

Nem az volt a legizgalmasabb Minnesotában, hogy egy hölgy a parkettához ragasztotta magát, hanem a Wolves és a Clippers vérre menő csatája, amelyet végül a hazaiak nyertek meg. Nem csoda, hogy Patrick Beverley úgy ünnepelt, mint aki bajnoki címet nyert, mert egyrészt nagyot küzdött, másrészt nyáron a Clippers elcserélte Memphisbe, és onnan került a Wolveshoz. Itt jegyeznénk meg, hogy a Wolves ezzel a sikerrel kivívta a jogot, hogy a Memphis Grizzlies ellen folytassa a rájátszást…A Clippersnek pedig marad a Pelicans-Spurs párharc elleni pótvizsga, és siker esetén a Phoenix Suns. Karl-Anthony Townsnak faultgondjai voltak, és az Anthony Edwards-D’Angelo Russell duó 59 pontja volt a siker egyik záloga.

A Sport TV a play-in mind a négy további meccsét élőben közvetíti, és hétvégén remek időben nézhetünk majd rájátszás-meccseket is:

Atlanta Hawks – Charlotte Hornets: április 14., csütörtök 1:00, Sport1 (élő); 13:00, Sport2 (felv.)

New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs: április 14., csütörtök 3:30, Sport1 (élő); 15:30, Sport2 (felv.); 23:30, Sport1 (felv.)

Trash Talk: április 14., csütörtök 18:00, Sport2 (élő)

Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks/Charlotte Hornets: április 16., szombat 1:30, Sport2 (élő); 12:00, Sport2 (felv.)

Los Angeles Clippers – New Orleans Pelicans/San Antonio Spurs: április 16., szombat 4:00, Sport2 (élő); 17:00, Sport2 (felv.)

Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves: április 16., szombat 21:30, Sport2 (élő)

NBA Action: április 17., vasárnap 18:30, Sport1

Alley-oop: április 17., vasárnap 18:30, Sport1 (élő)

Boston Celtics – Brooklyn Nets: április 17., vasárnap 21:30, Sport1 (élő)

Cookie beállítások