Íme, a World Series of Darts sztárparádéja! • SportTV

Íme, a World Series of Darts sztárparádéja!

2022. 04. 13. 21:48    
Olvasási idő: < 1 perc

A PDC hivatalos bejelentése szerint a Peter Wright, Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Fallon Sherrock, James Wade, Michael Smith hatos indulhat idén a World Series of Darts összes állomásán.

A PDC nyilvánosságra hozta, ki az a hat játékos, aki a 2022-es World Series of Darts összes rezdezvényén dobóállásba léphet. Ezek szerint a már korábban bejelentett Peter Wright, Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Fallon Sherrock négyeshez (azért nem semmi, hogy a Hungarian Darts Show-n Wright kivételével a többieker majd élőben látni május 17-én az MVM Dome-ban!) James Wade és a kétszeres vb-ezüstérmes Michael Smith csatlakozik.

A testület azt is közölte, hogy a legnagyobb profik közül a New York-i állomáson még a kétszeres világbajnok Gary Anderson és a Premier League-címvédő Jonny Clayton dob, Koppenhágában a Nordic Darts Mastersen Anderson és Dimitri Van den Bergh jut szóhoz, míg az amszterdami Dutch Darts Mastersen Van den Bergh és Clayton kap lehetőséget. A három óceániai viadalon (Queensland Darts Masters, New South Wales Darts Masters, New Zealand Darts Masters) pedig három ausztrál PDC-profi, Damon Heta, Simon Whitlock és Gordon Mathers csatlakozik a mezőnyhöz.

Minden versenyen nyolc PDC-játékos találkozik nyolc, az adott régióból érkező játékossal, az első fordulóban őket sorsolják párokba, majd jöhet az egyenes kieséses rendszerű torna.

A június 3-4-én a US Darts Mastersszel kezdődő World Series of Darts-sorozatot a Sport TV élőben közvetíti.

Fotó: pdc.tv