A Sport TV megadja a módját: körkapcsolás és két stream a Milan-Inter „döntőről” • SportTV

A Sport TV megadja a módját: körkapcsolás és két stream a Milan-Inter „döntőről”

Sport TV avatar Sport TV 2022. 05. 19. 10:21    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport TV története során először számol be egyszerre több platformon is élőben egy kiemelt eseményről. Az olasz bajnokság aranyérméről döntő két találkozóról a Sport2-n körkapcsolás keretében számol be, míg az AMC Mikro nevű, ingyenes alkalmazáson először fut egyszerre magyarul két élő stream, hiszen a Sassuolo-Milan és az Internazionale-Sampdoria mérkőzést megszakítás nélkül, teljes hosszában, önállóan csak itt mutatjuk.

Hétvégén eldől, hogy a Milan vagy az Inter jut idén magasabbra. (Fotó: Getty Images)

Szokatlanul izgalmas az olasz bajnoki hajrá, ami szokatlanul izgalmas lépésre késztetett bennünket. A liga döntése értelmében az aranyérem sorsáról döntő két találkozót, a Sassuolo-Milan és az Internazionale-Sampdoria mérkőzést május 22-én, vasárnap 18 órától egy időben játsszák. Mi pedig úgy döntöttünk, senkit sem szeretnék megfosztani attól, hogy kedvenc csapatát nézze, esetleg csak azt kövesse nyomon, melyik pillanatban éppen melyik milánói csapat tűnik befutónak.

A Sport2-n már 17:30-tól elkezdjük a „bajnoki döntő” felvezetését, majd 18 órától körkapcsolás keretein belül, Méhes Gábor (Sassuolo-Milan) és Szaniszló Csaba (Internazionale-Sampdoria) kommentálásával számolunk be az utolsó forduló két legfontosabb találkozójáról. Ugyanakkor tudjuk, a Milannak és az Internek is megvan az elkötelezett tábora, amelyet nem szeretnénk megfosztani az élménytől, hogy kedvenc csapata idénybeli utolsó meccsét élőben, megszakítás nélkül végignézhesse. Korábban még sohasem sugároztunk egyszerre két élő sporteseményét élőben, magyar nyelven az ingyenesen letölthető AMC Mikro nevű alkalmazásban, a helyzet fontosságára való tekintettel azonban előrehoztuk az eredetileg az őszre tervezett premiert. Így aki 18 órakor elindítja telefonján az AMC Mikrót, választhat, hogy a Sassuolo-Milan vagy az Internazionale-Sampdoria összecsapást követi élőben. Mindezt mindennemű regisztrációs vagy előfizetési díj nélkül, kizárólag a teljes kiszolgálást szem előtt tartva.

A bajnoki ünneplést, illetve a mérkőzésekhez kapcsolódó elemzéseket a Sport2-n mutatjuk élőben, Takács Rita műsorvezető mellett a Sport TV két szakértője, Kéri András és Várhidi Péter főszereplésével.