Egyhetes FINAL4-hét a Győrrel a Sport TV-n • SportTV

Egyhetes FINAL4-hét a Győrrel a Sport TV-n

2022. 05. 30. 16:11    
Olvasási idő: 2 perc

Június 4-5-én, szombaton és vasárnap az MVM Dome-ban rendezik meg a női kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjét. A FINAL4-on a Győri Audi ETO KC-nak szurkolhatnak a magyar nézők. Az eseményt közvetítő Sport TV-n egész héten hangoldóhatunk a tornára, ebben többek között Görbicz Anita, Kari Brattset, Ambros Martín és Szabó Tamás is a segítségünkre lesz.

Zsinórban hatodik FINAL4-jára készül a Győr. (Fotó: gyorietokc.hu)

Hétfőtől-péntekig összesen öt epizódnyi és öt órányi Harmadik Félidő-extrával készül a Sport TV, ebben a Bajnokok Ligája négyesdöntőjével kapcsolatos előzetes kérdések, érdekességek és információk kerülnek szóba. A lehető legautentikusabb vendégsereg segít majd nekünk bepillantani a négyesdöntőre való felkészülés rejtelmeibe, hiszen a Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ambros Martín (hétfőn), elnöke és legendája, Görbicz Anita (kedden), jelenlegi sztárja, Kari Brattset (szerdán), illetve nemzetközi, operatív igazgatója, Szabó Tamás (csütörtökön) látogat el a stúdióba. Pénteken az akkor már Budapesten tartózkodó résztvevőkkel készült friss interjúk színesítik majd a programot. Amellett természetesen, hogy a Győri Audi ETO KC-vel kapcsolatos kérdések terítékre kerülnek, szó lesz majd az ellenfelekről is, így a dán Team Esbjergről, akivel a döntőbe jutásért játszik a magyar csapat, illetve a norvég Vipers Kristiansandról és a francia Metzről is. Az öt felvezetőműsor házigazdája hétfőn Fazekas Erzsébet, kedden és szerdán Petur András, csütörtökön és pénteken Ágai Kis András lesz, mellettük Tóth Tímea, Deli Rita és Borsos Attila foglal majd helyet.

A Győri Audi ETO KC zsinórban hatodik FINAL4-jára készül (2020-ban nem rendezték meg a négyesdöntőt a koronavírusjárvány miatt), és összességében hatodik BL-győzelmére hajt, 2013-ban, 2014-ben, 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben nyerték meg korábban a BL-t a zöld-fehérek. Az idei kiírásban egyetlen vereséget szenvedett Ambros Martín csapata, így csoportelső lett, majd a negyeddöntőben a Brest csapatát múlta felül.

A hétvége, azaz a FINAL4 folyamán a Sport TV csatornái összesen 14 órában számolnak be az MVM Dome-ban zajló eseményekről. Méhes Gábor és Borsos Attila a helyszínről kommentálja majd a mérkőzéseket, szombaton előbb a Győr Esbjerg elleni mérkőzését, majd a Metz-Kristiansand rangadót, míg vasárnap előbb a bronzmérkőzést, majd a finálét. A hétvégét a Harmadik Félidő zárja, amely a döntő után veszi majd kezdetét. Fazekas Erzsébet, Deli Rita, Tóth Tímea, Takács Rita, Ágai Kis András, Bartha Zoltán, Petur András és Szél Tamás ott lesz a helyszínen, hogy szakértőként, műsorvezetőként vagy riporterként tevékenykedjen.

A FINAL4 tévés programja:

Harmadik félidő-extra, 1. rész: május 30., hétfő 19:00, Sport1

Harmadik félidő-extra, 2. rész: május 31., kedd 19:00, Sport1

Harmadik félidő-extra, 3. rész: június 1., szerda 19:00, Sport1

Harmadik félidő-extra, 4. rész: június 2., csütörtök 20:45, Sport1

Harmadik félidő-extra, 5. rész: június 3., péntek 21:00, Sport1

FINAL4, 1. nap (benne a Győri Audi ETO KC – Esbjerg és Metz – Vipers Kristiansand elődöntők): június 4., szombat 14:00, Sport1 (élő)

FINAL4, 2. nap (benne a bronzmérkőzés és a döntő): június 5., vasárnap 14:00, Sport1 (élő)

Harmadik Félidő: június 5., vasárnap 20:30, Sport1 (élő)