Pénteken kezdenek a magyarok a csapat-vb-n • SportTV

Pénteken kezdenek a magyarok a csapat-vb-n

2022. 06. 13. 08:16    
Olvasási idő: < 1 perc

A végleges menetrend kialakításával eldőlt, hogy a magyar válogatott pénteken 19 órától (Sport2, élő) kezdi meg szereplését Lettország ellen a World Cup of Dartson.

Eldőlt, hogy a Prés Nándor, Lakatos Gergely összetételű magyar válogatott június 17-én, pénteken az esti program első párjában, 19 órától kezdi meg szereplését a World Cup of Dartson, a nem hivatalos csapatvilágbajnokságon. A mieink két újonca a Lettországot képviselő Madars Razma, Nauris Gleglu kettőssel találkozik. A lettek közül Razma rendszeres résztvevője a PDC versenyeinek, az előző három egyéni világbajnokságon rendre ott volt, a 2021-esen még meccset is nyert Szuzuki Toru ellen, mielőtt (csaknem 92-es átlaggal) fejet hajtott volna a későbbi döntős Gary Anderson (1:3) előtt.

A favoritok közül a címvédő Skócia (Peter Wright, John Henderson) pénteken kezd az este utolsó előtti párjában Hongkong ellen, rögvest az első kiemelt Anglia (Michael Smith, James Wade) Csehország elleni mérkőzését követően. A második kiemelt, a Fülöp-szigetekkel találkozó Wales (Gerwyn Price, Jonny Clayton), illetve a harmadikként jegyzett, a brazilokkal nyitó Hollandia (Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode) már az első nap, csütörtökön átesik a tűzkeresztségen.

A Sport TV élőben közvetíti a június 16-19. között sorra kerülő World Cup of Dartsot.

Fotó: pdc.tv