Van Gerwen brutális ágon a World Matchplayen • SportTV

Van Gerwen brutális ágon a World Matchplayen

2022. 07. 11. 21:27    
Olvasási idő: < 1 perc

Az egymás ellen kezdő Michael van Gerwen és Adrian Lewis került talán a legbrutálisabb ágra a szombaton kezdődő World Matchplayen.

Meg lehet nyerni a World Matchplayt egy olyan ágról, amelyen sorrendben egy kétszeres világbajnokot, a Masters idei győztesét, 11 kiemelt torna nyertesét, a regnáló (egyébként) kétszeres világbajnokot (vagy a viadal címvédőjét, kinek hogy tetszik), végül pedig a tavalyi világbajnokot kell eltakarítania az útból? Egyelőre nehéz megmondani, de ha Michael van Gerwen szeretne csúcsra érni a szombaton kezdődő World Matchplayen, akkor a papírforma szerint az Adrian Lewis, Joe Cullen, James Wade, Peter Wright, Gerwyn Price ötösön kell átverekednie magát – derült ki a viadal sorsolásán. Brutális? Az. De mit lehet várni az egyik „legsűrűbb” PDC-tornán?

Peter Wrightnak legalább lesz egy első látásra könnyű ellenfele Madars Razma személyében, de így sem lesz könnyű dolga, ha Phil Taylor, Rod Harrington és Van Gerwen után negyedikként meg akarja védeni a címét. A harmadik körben például Dimitri Van den Bergh vagy Jonny Clayton jöhet szemből…

A torna pénzdíja 800 ezer font, ebből a győztes 200 ezer fontot vihet haza, na meg a Phil Taylor Trophyt.

A Sport TV élőben közvetíti a World Matchplayt.