Van Gerwen-Anderson csatával indul a World Grand Prix • SportTV

Van Gerwen-Anderson csatával indul a World Grand Prix

2022. 09. 27. 16:50    
Olvasási idő: < 1 perc

Remek meccsek várnak ránk már a darts World Grand Prix első fordulójában is, amelyek közül kiemelkedik két világbajnok csatája, a Michael van Gerwen-Gary Anderson találkozó.

Megtartották az október 3-án kezdődő World Grand Prix sorsolását, és már az első fordulóban bivalyerős párharcok jönnek. A nyitány slágermeccse alighanem a Michael van Gerwen-Gary Anderson találkozó lesz, amelyen az összes kiemelt tornát legalább egyszer (a World Grand Prix-t speciel ötször, a világbajnokságot háromszor) megnyerő holland és a kétszeres világbajnok skót randevúzik egymással. De major torna győztesek csapnak össze a Rob Cross-Daryl Gurney és a José de Sousa-Adrian Lewis párharcban is! A nagy tornák győztesei közül nem irigyeljük a 2019-ben UK Opent nyerő Nathan Aspinallt, akinek az akkori döntőbeli riválisával, napjaink egyik legjobb formában lévő játékosával (nem mellesleg hét kiemelt torna döntőjének mindegyikében elbukó), Michael Smith-szel kell farkasszemet néznie.

Ha az ágakat nézzük, talán ezen párharc győztesének lehet a legnehezebb útja a csúcsra, hiszen a folytatásban akár egy Danny Noppert, James Wade, Gerwyn Price, Peter Wright négyes is várhat rá a 120 ezer fontos csekk felé vezető ösvényen.

Fotó: pdc.tv

A Sport TV végig követi a World Grand Prix eseményeit.