Egyedi dartsközvetítésekkel készül az AMC Mikro • SportTV

Egyedi dartsközvetítésekkel készül az AMC Mikro

2023. 02. 09. 15:57    
Olvasási idő: 2 perc

Minden bizonnyal sokan kíváncsiak rá, hogyan zajlik egy sportközvetítés pontosan, mit csinálnak a kommentátorok, milyen reakcióik vannak egy-egy nagy pillanat előtt, közben vagy után. A Sport TV új kezdeményezésének köszönhetően megtudhatjuk ezt. A Darts Premier League versenyei alatt ugyanis az AMC Mikrón a hangalámondóban történteket is élőben lehet nézni.

Az első állomáson Chris Dobey végzett az élen. (Fotó: PDC)

Január harmadikán sporttörténelmi pillanatnak voltunk tanúi, a dartsvilágbajnokság döntőjében Michael Smith és Michael van Gerwen együtt a lehető legtökéletesebb leget produkálta. Van Gerwen nyolc hibátlan dobás után csak a legutolsó, kilencedik hibázta el, majd ezt követően ellenfele, Michael Smith dobhatott, aki a hetedik, nyolcadik és kilencedik nyíllal is betalált. A KÖZVETÍTÉSBEN EZ ÍGY NÉZETT KI.

Amíg ez zajlott, természetesen a kommentátorcsapat, Fülöp László, Vereczkey Lajos és és Ziegenhám Medárd is eksztázisban volt a budapesti hangalámondóban. Kész szerencse, hogy a Medárd valamilyen oknál fogva úgy érezte, be kell kapcsolnia a telefonját, és rögzítette az eseményeket. REMEK VIDEÓ LETT BELŐLE.

Ki ne szeretné, ha mindig és minden nagy pillanatban láthatnák azt, ahogyan izgalmában előbb szépen felemelkednek a székből, majd szépen lassan ugrálni kezdenek a kommentátoraink egy-egy kilencnyilas alatt? Február 9-től május 25-ig a Darts Premier League közvetítései során megkaphatjuk ezt minden csütörtökön, ráadásul szuper minőségben, hiszen egy kamera az egész közvetítés alatt menni fog, és a tévés közvetítés mellett, azt kiegészítve az AMC Mikro felületein élőben lehet nézni az itteni eseményeket.

Az első ilyen alkalom február 9-én lesz 20 órától. A Sport2-n élőben nézhetjük, hogy teljesít a Premier League második, cardiffi állomásán Chris Dobey, Michael van Gerwen, Michael Smith, Dimitri Van den Bergh, Nathan Aspinall, Gerwyn Price, Peter Wright, Michael Smith és Jonny Clayton. Ezzel egy időben Fülöp László és Ziegenhám Medárd reakcióit az AMC Mikrón követhetjük figyelemmel.

A Darts Premier League a PDC 17 héten át tartó sorozata, ahol a világranglista négy legjobbja és négy meghívott versenyző küzd meg egymással 16 minitornán és egy négyversenyzős fináléban. Mindenki mindenkivel játszik negyeddöntőt, és a nyolcadik, illetve a 16. héten az aktuális állás alapján vívnak meg egymással az első körben. A 17. forduló a rájátszás, amelyet a londoni O2-ben rendeznek, ott már csak a legjobb négy versenyző indul. Az egész sorozat összdíjazása egymillió font.

A következő négy hét Darts Premier League-menetrendje:

Premier League, 2. állomás, Cardiff: február 9., csütörtök 20:00, Sport2 (élő)

Premier League, 2. állomás, kommentátorok a hangalámondóban: február 9., csütörtök 20:00, AMC Mikro (élő)

Premier League, 3. állomás, Glasgow: február 16., csütörtök 20:00, Sport2 (élő)

Premier League, 3. állomás, kommentátorok a hangalámondóban: február 16., csütörtök 20:00, AMC Mikro (élő)

Premier League, 4. állomás, Dublin: február 23., csütörtök 20:00, Sport2 (élő)

Premier League, 4. állomás, kommentátorok a hangalámondóban: február 23., csütörtök 20:00, AMC Mikro (élő)

Premier League, 5. állomás, Exeter: március 2., csütörtök 20:00, Sport2 (élő)

Premier League, 5. állomás, kommentátorok a hangalámondóban: március 2., csütörtök 20:00, AMC Mikro (élő)