Újabb pazar BL-meccsek várnak a Sport TV-n • SportTV

Újabb pazar BL-meccsek várnak a Sport TV-n

Sport TV avatar Sport TV 2023. 10. 03. 09:40    
Olvasási idő: 2 perc

A Sport1, a Sport2 és az AMC Mikro ismét kiváló mérkőzésekkel készül a Bajnokok Ligája második fordulójában. A szurkolók összesen 10 BL-rangadót követhetnek élőben a két tévécsatornán és az applikáció felületén.

Niklas Süle és Kylian Mbappé itt egymás ellen vív, most a Milan és a Newcastle lesz az ellenfél. (Fotó: Getty Images)

A Bajnokok Ligájával kapcsolatban senkinek sem lehet meglepetés, hogy nem lesz hiány rangadókban a soron következő második fordulóban sem. Lesz itt német-portugál (Union Berlin – Braga), olasz-portugál (Inter -Benfica), portugál-spanyol (Porto – Barcelona), német-olasz (Dortmund – Milan) és angol-francia (Newcastle – PSG) rangadó, de a Manchester United, a Bayern München vagy az Atlético Madrid második fordulós derbije is képernyőre kerül.

Kedd

A Salzburg – Real Sociedad és az Union Berlin – Braga meccsekkel rajtol el a BL-forduló, előbbit a Sport1-en követhetjük majd, de az élő közvetítést megelőzi a forduló felvezetése, utóbbi a Sport2-n kerül képernyőre. A kilenc órás meccsekből pedig a Manchester United – Galatasaray, az Internazionale – Benfica és az FC Köbenhavn – Bayern München kerül be a programra, hogy teljessé tegye a napi programot.

Salzburg – Real Sociedad (és a játéknap felvezetés): október 3., kedd 17:30, Sport1 (élő); kommentátor: Fülöp László

Union Berlin – Braga: október 3., kedd 18:30, Sport2 (élő); kommentátor: Fülöp Marcell

Manchester United – Galatasaray (majd a játéknap összefoglalója): október 3., kedd 20:45, Sport1 (élő); kommentátor: Faragó Richard

Internazionale – Benfica: október 3., kedd 20:45, Sport2 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

FC Köbenhavn – Bayern München: október 3., kedd 21:00, AMC Mikro (élő)

Szerda

A szerdai napot a spanyol sztárcsapatok (Atlético Madrid – Feyenoord és FC Porto – Barcelona) határozzák meg, illetve az „F” jelű halálcsoport (PSG, Newcastle, Milan, Dortmund) ebben a fordulóban esedékes két derbije. Továbbá az FC Antwerp – Sahtar mérkőzés is bekerült a programba. Így bőven lesz miből választani a jó labdarúgás szerelmeseinek ezen a játéknapon is, hiszen szerdán is öt meccsből választhatnak a csatornáinkon.

Atlético Madrid – Feyenoord (és a játéknap felvezetés): október 4., szerda 17:30, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

FC Antwerp – Sahtar: október 4., szerda 18:30, Sport2 (élő); kommentátor: Bartha Zoltán

FC Porto – Barcelona (majd a játéknap összefoglalója): október 4., szerda 20:45, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Dortmund – Milan: október 4., szerda 20:45, Sport2 (élő); kommentátor: Faragó Richard

Newcastle – PSG: október 4., szerda 21:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Fülöp Marcell