Dedikált Luka Doncic-relikviát is nyerhetsz az NBA-karácsony során • SportTV

Dedikált Luka Doncic-relikviát is nyerhetsz az NBA-karácsony során

2023. 12. 23. 15:18    
Olvasási idő: 2 perc

December 25-én érkezik a maratoni karácsnyi NBA-közvetítés. Ezt most már nem csak a meccsek minősége miatt lesz érdemes nézni, hanem mert készülünk egy remek játékkal is, amiben egy értékes Luka Doncic-relikviát lehet nyerni.

Ide kattints, és játssz! (Fotó: Getty Images)

Talán már mondanunk sem, kell, hogy december 24-én és december 25-én nagyon komoly NBA-tartalommal készülünk a Sport TV-n. 24-e Kobe Bryantről és Michael Jordanről szól, míg 25-e ezúttal is a megszokott karácsonyi meccsdömping ideje. Ez utóbbira Bazska jóvoltából egy kiváló játékkal készülünk, szakértőnk felajánlott egy értékes Luka Doncic-relikviát egy szerencsés nyertesnek, aki az ALÁBBI KÉRDŐÍVEN MIND AZ ÖT KÉRDÉSRE HELYESEN VÁLASZOL, és még kedvez is neki a szerencse.

A győztesünk választhat majd, hogy a dedikált Doncic-mezt vagy a dedikált Doncic-cipőt szeretné megkapni.

Miről van szó?

Arról, hogy mind az öt meccsen elhangzik egy kérdés és az arra adott helyes válasz. Az öt meccset öt különböző kommentátorpáros közvetíti, tőlük várjátok a megfejtéseket. Most gyorsan átnézzük, mi a menetrend, és kikkel élvezhetjük a meccseket.

ITT TALÁLHATÓ A KÉRDŐÍV.

New York Knicks – Milwaukee Bucks: december 25., 18:00, Sport1 (élő)

A maratonindítót New Yorkban rendezik helyi idő szerint délután kettőkor. A Madison Squre Gardent idén karácsonykor a New York Knicks és a Milwaukee Bucks tölti meg. Most már kijelenthetjük, két keleti élcsapat derbijéről van szó, hiszen a Bucks e sorok írásakor (december 23.) keleti második, míg a Knicks ötödik. A találkozót Faragó Richard és Tőrös Balázs közvetíti majd.

Denver Nuggets – Golden State Warriors: december 25., 20:30, Sport1 (élő)

Az NBA legutóbbi két bajnoka Denverben ad majd randevút egymásnak idén karácsonykor, ahol a Nuggets a értelemszerűen a Golden State Warriorst fogadja. Ha a gigászokról beszélünk, akkor Nikola Jokic és Steph Curry összecsapása lehet a slágertéma a Mile High City-ben. A mi kommentátorállásunkban pedig Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs foglal majd helyet.

Los Angeles Lakers – Boston Celtics: december 25., hétfő 23:00, Sport1 (élő); december 26., kedd 21:30, Sport1 (felv.)

Az NBA történetében két csapat tudott 17 alkalommal bajnoki címet nyerni, a Boston Celtics és a Los Angeles Lakers. Az ő karácsonyi randevújuk természetesen külön kuriózum, ráadásul LeBron James már nagyon sok dologban karácsonyi csúcstartó, de a karácsonyi győzelmek számában még nem (csak egyedül az). Szaniszló Csaba és Zsivera Gábor közvetíti a nagy meccsüket idén.

Miami Heat – Philadelphia 76ers: december 26., kedd 2:00, Sport1 (élő); 14:15, Sport1 (felv.)

Floridában nem csak az idő jó, de a kosárlabda is. nem véletlenül játszott döntött a Miami Heat 2022-ben. Már ez épp elég indok ahhoz, hogy karácsonyi meccset rendezzenek a városban, és a Philadelphia 76ers játékosai azok, akik nem fenyőfák és hóesés, hanem pálmafák és napsütés közepette tölthetik el a karácsony első napját. Haraszti Ádám és Zsivera Gábor tolmácsolja a meccset majd nekünk.

Phoenix Suns – Dallas Mavericks: december 26., kedd 4:30, Sport1 (élő); 18:30, Sport1 (felv.)

Több szempontból is fontos lesz nekünk a karácsonyi csomag ötödik meccse. Ezen játszik ugyanis a karácsonyi játékunk főszereplője, Luka Doncic. Emellett két kiváló erőkből álló gárda találkozunk. Aztán még az is ott van, hogy pár hónappal ezelőtt Kevin Durant (Suns) és Kyrie Irving (Mavericks) még a Brooklyn Netsnél voltak egy szuperpáros, ám mégis máshol tartanak most. Az ő ütközetüket Fülöp Marcell és Tőrös Balázs közvetíti majd.

Ezt nézni kell, és ha nézzük, akkor játszani is kell.

ÍME A TELJES JÁTÉKSZABÁLYZAT.