Granollersben már Párizsért játszanak • SportTV

Granollersben már Párizsért játszanak

2024. 03. 15. 15:49    
Olvasási idő: < 1 perc

Eb-elődöntőt, vb-középdöntő csoportmeccset már játszottak egymás ellen a spamyolok és a szlovánok, most olimpiai selejtező csata következik Granollersben (Fotó: Getty Images)

Két mérkőzéssel jelentkezünk pénteken az általunk követett két férfi kézilabda olimpiai selejtezőtornáról. A spanyolországi másodiknak a nagyobb tétje, hiszen a házigazda együttes és a szlovén csapat is megnyerte első körös mérkőzését. Amelyikük győz, már Párizsban érezheti magát, hiszen két ellenfele már nem előzheti meg a hátralévő egy játéknapon. Legutóbb nemzetközi térmérkőzésen a 2023-as vb középdöntőjében mérkőzterk meg Krakkóban, akkor a spanyolok 31
–26-os győzelmet arattak, a győztesek végül a 4., a vesztesek a 10 .helyen fejezték be a tornát.

Előtte mutatjuk a két vesztes találkozóját is, amelyikük gőz, még reménykedhet, a másiknak már csal a tisztes búcsú lehetősége marad. Az esélyesebb a brazil gárda, a dél-amerikaiak nagy küzdelemre késztették csütörtökön a spanyolokat, a bahreiniek tükörsimán kikaptak a braziloktól.

FÉEFI KÉZILABDA OLIMPIAI SELEJTEZŐ, I. csoport. Sport2 18:15 Bahrein–Brazília, Sport2 20:45 Spanyolország–Szlovénia (kommentátor: Bartha Zoltán, műsorvezető: Ágai Kis András, szakértő-szakkommentátor: Borsos Attila és Császár Gábor)