Egy gimis csodagyerek meghintáztatta Steph Curryt • SportTV

Egy gimis csodagyerek meghintáztatta Steph Curryt

2019. 08. 08. 14:05    
Olvasási idő: < 1 perc

Nem szoktuk túlragozni az ilyen videókat, de egyrészt nyár van, uborkaszezon, másrészt pedig szerintünk kevés menőbb dolog van, mint 213 centis (7 láb) gimnazistaként megverni 1-1-ben Steph Curryt egy brutálisan tökös csellel. Chet Holmgrentől ezt láttuk a héten.

Steph Curry táboroztat, és olyat látott, amit amit ritkán csíp el az ember. (Fotó: Getty Images)

Pénzt mernénk rá tenni, hogy Steph Curry SC30 kosaras táborában kedd este Chet Holmgren volt a legmenőbb arc. Mindenki vele akart pacsizni, és szerintünk egy-két Fantára és kólára is meghívták a társak. Miért?

Semmi extra, csak Curry ellen bemutatott egy olyan cselt (ami igazából két tökös és gyors hátmögötti keresztbeütés volt), amiért az NBA-ben is hatalmas hátbaveregetéseket kapna. Aztán ha már megverte 1-1-ben zsákolt is egy hatalmasat:

A közönség reakciója elég árulkodó.

Ahogyan fent is írtuk, a srác 213 centi magas, és ha jobban belegondolunk az NBA-ben sem láttunk még ilyen cselt az egyébként egyre labdaügyesebb magasemberektől. Talán Giannis képes csak ilyenekre, de ő is alacsonyabb 2-3 centivel, mint Chet Holmgren.

Nem esünk abba a hibába, hogy most arra bíztatunk mindenkit, hogy jegyezze meg ezt a nevet, de azért ilyet ritkán látni. Egyébként Holmgrenről van már fent YouTube-on pár mixtape, könnyen lehet, hogy szép pályafutás áll előtte, bár pár kiló izmot még fel kell majd szednie.

Steph Curry egyébként nyáriszünetét tölti, és fel kell készülnie a 2019-20-as szezon kihívásaira, mivel annyi változás történt a klubnál, ami már nagyon rég. De a Steph Curry, Draymond Green és Klay Thompson hármas együtt marad a jövőben is.