A Fradi uralja az Europályát • SportTV

A Fradi uralja az Europályát

2019. 09. 20. 16:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Megpróbálunk másfél órába belesűríteni mindent, amit az Espanyol-Ferencváros Európa-liga-csoportmérkőzésről tudni kell és érdemes. Az Europályában elemzünk, szavazunk, jósolunk, így mindenképpen érdemes lesz velünk tartani.

A Ferencváros saját bevallása szerint tanulási folyamatként tekint az Európa-ligára, és ha egy régről ismert skálán osztályozhatunk, akkor bizony az első vizsgájára kiválóan megfeleltet adnánk. Merthogy a Fradi a spanyol bajnokság legutóbbi hetedik helyezettje, az Espanyol otthonában – nem bunkerfutballal! – 1-1-es döntetlent ért el, és a legpesszimistább forgatókönyvet már csütörtök késő este a kukába süllyesztette.

Fradi-bravúr Barcelomában

Első meccs, első bravúr, avagy a Fradi Európa-liga-kalandjának nyitó fejezete az Espanyol ellen!

Posted by Sport TV on Thursday, September 19, 2019

Volt, hogy a zöld-fehérek játszottak fölényben, volt, hogy a hazaiak nyomása volt óriási, mindkét oldalon 1-1 gól és kapufa „született”, hogy ezek fényében a döntetlen megérdemelt-e, azt majd az Europálya szakértői (Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter) jól megmondják. A legérdekesebb jelenetek visszaköszönnek a Delta elemzőrendszerről, kiderül, mennyire ültek Szerhij Rebrov vezetőedző taktikai húzásai, illetve mennyit számított a részben még edzőként magára szedett rutinja, illetve talán az is, a pályán lévők közül ki szolgált kellemes meglepetéssel. Nem lenne váratlan, ha itt egy magyar védő neve elhangozna…

Mivel sajnos Isael tekerése után a labda a kapufáról kifelé jött, így ő nem szállhat versenybe a játéknap gólja versenyben, de azért így is összeraktuk a csütörtök öt legszebb gólját, ahogyan vendégeink megválasztják az öt legnagyobb védést és bakit is.

A Sport1-en 18 órától élőben jelentkezünk az Europálya című futballmagazinnal.