Terminátorok a kondiban: Kawhi és Schwarzenegger • SportTV

Terminátorok a kondiban: Kawhi és Schwarzenegger

2019. 10. 24. 07:09    
Olvasási idő: < 1 perc

Olyan csatolt promóvideó érkezett a Terminatorhoz és a Los Angeles Clippershez, hogy nem hisszük el. Egyszerre kreatív, vicces, ötletes és profi, amilyen Leonard játéka volt a szezonnyitón. Kawhi Leonard és Arnold Schwarzenegger egy videóban, elég menőn hangzik.

A T800-as és a LAC2-es. (Fotó: YouTube)

Amerikai idő szerint október 22-én indult az NBA-szezon, az egyébként Budapesten forgatott Terminátor: Sötét végzet premiere a világban néhol október 23-án volt, Magyarországon október elsején lesz, míg az Egyesült Államokban november elsején. A nyár legnagyobb igazolásait (szerintünk is) a Los Angeles Clippers hajtotta végre azzal, hogy megszerezte Kawhi Leonardot és Paul George-ot. Valahol egy kreatív gondolt egy nagyot, és a 2019-es döntő MVP-jét összeeresztette Arnold Schwarzenegerrel, amiből ez a videó született:

Hogy mi benne a zseniális?

1. Kawhi Leonardnak tényleg van humora, és tud színészkedni is, ha akar (jó hely lesz neki Hollywood), símán bevállalja, hogy viccet csinálnak azon a klasszikus nevetésen, amit egy év távlatából is nehéz elhinni.

2. Arnold Schwarzeneger úgy él a szemünkben, mint egy óriás. Vicces, hogy Kawhi mellett milyen alacsonynak tűnik.

3. Arnie 72 évesen is egy isten. A mellkasa még mindig akkora, mint egy konyhakredenc (idézet a Kommandóból.)

4. Hogy van valóságalapja (bizonyítsd be, hogy nincs!)

Leonard a szezonnyitón jól bekezdett, megvívta az első LA Battle-t, és csúnyán nyert, még ha némi meglepetésre ugyan, de Staples Centerben többen is voltak a Lakers rajongói, akik fújoltak egy sort neki bemutatásnál:

A meccsen nem ismert kegyelmet, 30 ponttal, 6 pattanóval és 5 gólpasszal debütált:

Csapata nyert is 112-102-re:

Lehet, hogy tényleg egy Terminatorral van dolgunk?