A szurkolóknál és a bukiknál még mindig a Bayern a favorit

2019. 12. 02. 16:10    
Olvasási idő: < 1 perc

Dacára az őszi bajnoki bukdácsolásnak, ezen belül a szombati, Leverkusen elleni vereségnek, az olvasóknál és a fogadóirodáknál is a Bayern München maradt a Bundesliga-arany első számú esélyese. De vajon ezzel a Germánia szakértői is egyetértenek – este kiderül!

Ha már egyszer a pillanatnyi forma alapján készült power ranking lesz látható a Germánia legújabb adásában, akkor érdemes megnézni, ki hogyan látja a bajnoki esélyeket is Németországban. Itt most elsősorban nem szakértőinkhez fordultunk-fordulunk, hanem egyes német médiumokhoz, illetve fogadóirodákhoz.

A Kicker sportmagazinnál például a hét kérdése, hogy ki lesz a Bundesliga aranyérmese. Nos, hétfő délután a válaszadók 35,3 százaléka úgy érzi, még mindig a jelenleg negyedik helyezett Bayern lesz a befutó, míg a jelenlegi listavezető Mönchengladbachot csak 17,5 százalékuk látja májusban is az élen. A „csikók” ezzel csak harmadikak a rangsorban, merthogy a második, pillanatnyíilag talán legjobb formában lévő Bundesliga-csapat, az RB Leipzig 24,1 százalékkal kettőjük közé ékelődik. Ezen trión kívül még a Dortmund, a Schalke, a Freiburg (!) és a Leverkusen kapott voksokat, de egyikük sem jutott 10 százalék fölé.

A fogadóirodák szerint csak három csapat befutása ér tízszeresnél kevesebb pénzt. Itt is a Bayern a favorit, de sokkal erőteljesebben, mint a Kicker olvasóinál. Hat irodát néztünk meg, de 1,36-szeres szorzónál egyikük sem kínál magasabbat a célba érésükre. A bukik a második legacélosabbnak az RB Leipziget érzik, amelynek aranyérmére az ötszöröstől a 7,5-szeresig kínálnak esélyszámokat, míg a Dortmund „aranyos” oddsai a 7 és a 10 között mozognak. Csak érdekességképp: az egyik iroda 5001-szeres pénzt kínál a Paderborn Bundesliga-elsőségére.

Ebben az „ügyben” alighanem csak májusban tudunk eredményt hirdetni, a 13. forduló gólszépségversenyében azonban a Germánia végén szeretnénk ítéletet hirdetni, így azonnal szavazzatok a legszebbre!

Ki szerezte a 13. forduló legszebb gólját a Bundesligában?

Patrick Herrmann (Mönchengladbach) a Freiburg ellen

0%

Benito Raman (Schalke) az Union Berlin ellen

0%

Jonathan Schmid (Freiburg) a Mönchengladbach ellen

0%

Gólszépségverseny a Germániában!

És akkor itt vannak a mögöttünk hagyott Bundesliga-forduló legszebb góljai. Eredményhirdetés a Sport1-en 19:30-kor kezdődő Germániában, szavazás a linken! http://www.sport1tv.hu/sztori/87754/a-szurkoloknal-es-a-bukiknal-meg-mindig-a-bayern-a-favorit/

Posted by Sport TV on Monday, December 2, 2019

A Sport1-en hétfőn 19:30-kor élőben jelentkezünk a Germánia című Bundesliga-magazinnal.

Cookie beállítások