Kawhi megkapta a gyűrűjét • SportTV

Kawhi megkapta a gyűrűjét

2019. 12. 12. 15:17    
Olvasási idő: < 1 perc

A Toronto Raptors a csapatok bemutatásakor köszöntette a 2019-es NBA-döntő MVP-jét, kawhi Leonardot. A Clippers játékosa megkapta Kyle Lowry-tól az aranygyűrűjét.

Lowry és Leonard egy évig nagy párost alkotott. (Fotó: @Raptors / twitter)

Pár napja azt találgatták sokan, milyen eseményt szervez majd a Toronto Raptors a nyári átigazolása óta a városba először visszatérő Kawhi Leonardnak. A 2018-19-es szezonban a csapat legszebb pillanatait szerezte abban az egy évben, amíg a kanadai csapat játékosa volt. Bajnoki címet szerzett, döntő MVP lett, és előtte a Philadelphia 76ers elleni hetedik meccsen olyan meccsnyerőt dobot, amit még évekig emlegetünk majd. Szürreális élmény még most is visszanézni, mennyit gondolkodott a labda, hogy bemenjen-e:

Többek között ezt is megidézte a Raptors a tegnapi Los Angeles Clippers elleni meccsen, ahol először bemutatták a vendégcsapatot, majd egy játékos kimaradt, és az edző Doc Riverst is megnevezték, és arra kérték a publikumot, hogy nézzenek a kivetítőkre:

Kawhi Leonard eseménydús és sikerekben gazdag egy évét idézték meg, majd kezelt az egykori csapattársakkal, és Kyle Lowry-tól megkapta a gyűrűjét. A közönség pedig az MVP, MVP, MVP skandálással tették szebbé a pillanatot.

A meccsről magáról nem mondunk most semmit, mert 16 órától a Sport1-en és 22:45-től a Sport2-n meg lehet majd nézni magyar kommentárral a Toronto Raptors – Los Angeles Clippers találkozót.