Sherrock végigjátssza a World Series of Dartsot • SportTV

Sherrock végigjátssza a World Series of Dartsot

2019. 12. 30. 17:28    
Olvasási idő: < 1 perc

Fallon Sherrock a World Series of Darts minden állomásán rajthoz állhat – derült ki a PDC közleményéből.

A PDV-világbajnokságon nyújtott játékát, valamint az ezzel járó kiemelt (média)figyelmet akarja meglovagolni a PDC Fallon Sherrock esetében. A vb-n első nőként férfit (és Ted Evetts, valamint Mensur Suljovic személyében rögvest kettőt is!) megverő Sherrock ugyanis a World Series of Darts összes 2020-as eseményére meghívót kapott a szervezettől. Azt már korábban bejelentették, hogy a 25 éves hölgy a New York-i állomáson a Hulu Theaterben dobóállásba lép, most pedig a PDC megerősítette, hogy a további öt viadalon (Koppenhága, két ausztrál, valamint egy-egy német és új-zélandi város) is szóhoz jut.

„Már az is kellőképpen csodálatos volt, hogy elindulhatok a US Darts Mastersen, de az, hogy most beutazhatom az egész világot, az már olyan, mintha álmodnék. Tovább akarok fejlődni, és a World Series újabb esélyt nyújt, hogy megmutathassam, mit tudok valójában. Remélem, ott tudom folytatni, ahol a világbajnokságon abbahagytam” – jelentette ki Fallon Sherrock.

A 2020-as World Series of Darts június 5-6-án kezdődik New Yorkban, és nyolc PDC-játékos csap össze nyolc észak-amerikai kvalifikánssal.

A Sport TV élőben követi nyomon a 2020-as World Series of Darts-sorozatot.