Harmadik Félidő a malmői hősökkel • SportTV

Harmadik Félidő a malmői hősökkel

2020. 01. 19. 19:33    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport1-en 20:15-től terveink szerint Nagy László és Ligetvári Patrik élőben jelentkezik be a Harmadik Félidőbe, míg Andrea Kobetic, valamint Camille Aoustin a stúdióban lesz a vendégünk.

Eltelt egy hét a legutóbbi Harmadik Félidő óta. Azt hittük, akkor egyszeri csodáról beszélünk az oroszverés kapcsán. Azóta kiderült, az volt talán a legkisebb a malmői magyar hőstettek közül. Merthogy azóta jött egy iksz az olimpiai és világbajnok Dánia ellen, majd győzelem Dánia és vasárnap Szlovénia ellen. (Közte egy Norvégia elleni vereséggel, de hát az északiaknak eddig senki sem tudott ellenállni.) A magyar válogatott a középdöntőben négy ponttal várja a keddi, Svédország elleni folytatást.

Úgyhogy lesz miről beszélni a 20:15-kor kezdődő Harmadik Félidőben. A stúdióban két állandó szakértőnk, a magyar válogatottbeli tapasztalattal bőven rendelkező Vadkerti Attila és Pásztor István lesz a Sport TV két műsorvezető-kommentátora, Petur András és Ágai Kis András segítségére. De a legnagyobb segítséget a technika adhatja, terveink szerint ugyanis élőben kapcsoljuk a magyar válogatott szállását, és bejelentkezik a Harmadik Félidőbe Ligetvári Patrik, a Szlovénia elleni csata egyik hőse, valamint Nagy László csapatmenedzser is. Kulisszatitkok, a csoda összetevői – minden egy helyen, a Sport1-en!

És amolyan ráadásképp még az EHF-kupa-győztes Siófok két sztárja, Andrea Kobetic, valamint Camille Aoustin is megtisztel bennünket a jelenlétével. Velük nem csupán a Podravka elleni, döntetlennel záruló csatáról, de úgy a siófoki kézilabdaprojekt egészéről, valamint a gárda közép- és hosszútávú céljairól is beszélget a Tóth Tímeával kiegészülő „mezőny”.

A Sport1-en 20:15-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.